- 80,244
- 53,079
- 113
Fena satis vallaBen de wash 111 atar demiştim 1.20 Kala 109 oldu bitti öyle
Fena satis vallaBen de wash 111 atar demiştim 1.20 Kala 109 oldu bitti öyle
Indiana 1.46 kala top Indiana idi hücum etmedi hiç 3 kere 24 saniye sektirip topu bıraktı. Was 2 kere hücum etti 1 i basket faul diğeri top kaybı oldu . Yemin ederim ilk defa rastlıyorum 1.46 kala maç bırakıldığına daha önce de örneği yoktur.Ben de wash 111 atar demiştim 1.20 Kala 109 oldu bitti öyle
Lakers yener bugun ondan cok cikmaz o kadar birde lebron var miydi o macta bakmak laizm3 gün önce aynı maç skor böle cıkmıs üst olmaz mı
Kardeşim 500 lira için mi bunca saat don değiştirdikYav rahat oyna 40k cepte zaten az para değil . Ferdi şuan 500 liraya satırla adam keser
Futbol yapalım son macıLakers yener bugun ondan cok cikmaz o kadar birde lebron var miydi o macta bakmak laizm
Miami barem 10 sayi artti la 225 tiTmmdir knk bareme bakıp giricem
Yok be barem kovalanip alinir cok rahat nbadenFutbol yapalım son macı
Clev bak 5 fark yeniyor 3 handisi 2 orandiYok be barem kovalanip alinir cok rahat nbaden
Gecmıs zaman bırak artık maç verClev bak 5 fark yeniyor 3 handisi 2 orandi
BolsansYüksekten aldik ama baya bakalım faullerle kafa kafaya olursa olur gibi knkEkli dosyayı görüntüle 755458
Kardeşim millet 500 sansın uyusun diye sıktık onu. Zaten çekim olunca frank dostumuz ayar çeker ikimiz içinKardeşim 500 lira için mi bunca saat don değiştirdik
Rastgelsin. Miami olması korkutucu ama attıkları girsinYüksekten aldik ama baya bakalım faullerle kafa kafaya olursa olur gibi knkEkli dosyayı görüntüle 755458
Artık konuşmak yakışmaz kardeşim iyi şanslarYüksekten aldik ama baya bakalım faullerle kafa kafaya olursa olur gibi knkEkli dosyayı görüntüle 755458
Sapla sapla saplaYüksekten aldik ama baya bakalım faullerle kafa kafaya olursa olur gibi knkEkli dosyayı görüntüle 755458
Sinyal1905Kardeşim millet 500 sansın uyusun diye sıktık onu. Zaten çekim olunca frank dostumuz ayar çeker ikimiz için