- 4,615
- 4,469
- 113
Kaç yılından kalma diyecektim bi baktım güncel aq
Ahaha 🤣Pisi pisi gel pisi pisi
Sene sanki 2005 🤣Kaç yılından kalma diyecektim bi baktım güncel aq
Bu konuyu paylaşırken parmaklarına acımadınmıGENEL KURALLAR
- 50 Freespin almak için, Hesabım’daki “Kişisel Bilgiler” bölümünden e-posta adresini ve cep telefonu numaranı doğrula.
- 50 FS tutarındaki bonus, iletişim bilgilerinin onaylanmasından sonra 24 saat içinde otomatik olarak yüklenecektir.
- Freespin ile kazandığın tutarı çekebilmek için “Slotlar” bölümünde 35x kat çevrim yapman gerekir.
- Bonustan elde edilen kazancı çekebilmek için hesabınızda en az bir yatrım bulunmalıdır.
Ne demek kral her zaman cacssxscsddSaol sayende bonus gordük vmwaaaaoew
Parmaklar niye acısın xdBu konuyu paylaşırken parmaklarına acımadınmı
Xaxsxsxscs😂😂S..meseler barii😬😬
Winston Dark blue parası 😂asgari ücret 30k ya dayandı adamlar utanmadan 50fs üstüne 35kat çevrim koymuşlarsigara 150tl olucak 2haftaya sigara parası bile etmiyo
Aynen onlar bu promosyonu çıkarırken arkadaşta paylaşırken utanmamış.Paylaşırken utanmadınmı
Kanamıştır muhtemelenBu konuyu paylaşırken parmaklarına acımadınmı
Billurmu geciyon gardasGENEL KURALLAR
- 50 Freespin almak için, Hesabım’daki “Kişisel Bilgiler” bölümünden e-posta adresini ve cep telefonu numaranı doğrula.
- 50 FS tutarındaki bonus, iletişim bilgilerinin onaylanmasından sonra 24 saat içinde otomatik olarak yüklenecektir.
- Freespin ile kazandığın tutarı çekebilmek için “Slotlar” bölümünde 35x kat çevrim yapman gerekir.
- Bonustan elde edilen kazancı çekebilmek için hesabınızda en az bir yatrım bulunmalıdır.
Site adamı bu başka açıklaması yokKral bilinmeyen deneme bonus paylaşmak gayemiz hani 😁 unuttuysan veya bilmiosan hatırlatiyim 😉