3 Tem 2020 #121 A anticovid Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 1,192 454 83 Mumyaa' Alıntı: Düzgün konuş edepsizlik yapma peygamberi karıştırma benim ağzımı açma bilader kendine yakışanı yap düzgün üslupla konuş Genişletmek için tıkla ... Böyle sapik zihinler de var maalesef ki
Mumyaa' Alıntı: Düzgün konuş edepsizlik yapma peygamberi karıştırma benim ağzımı açma bilader kendine yakışanı yap düzgün üslupla konuş Genişletmek için tıkla ... Böyle sapik zihinler de var maalesef ki
3 Tem 2020 #122 Mumyaa Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,289 890 113 anticovid' Alıntı: Böyle sapik zihinler de var maalesef ki Genişletmek için tıkla ... anticovid' Alıntı: Böyle sapik zihinler de var maalesef ki Genişletmek için tıkla ... Anti vürüs sen rahatsız mısın bilader gereksiz gereksiz konuşuyorsun bak senin yüzünden engel yiyecem düzgün konuş...uslubunu bozma
anticovid' Alıntı: Böyle sapik zihinler de var maalesef ki Genişletmek için tıkla ... anticovid' Alıntı: Böyle sapik zihinler de var maalesef ki Genişletmek için tıkla ... Anti vürüs sen rahatsız mısın bilader gereksiz gereksiz konuşuyorsun bak senin yüzünden engel yiyecem düzgün konuş...uslubunu bozma
3 Tem 2020 #123 Cengobey Üye Yeni Üye 34 5 8 Kuyrukta bekletiyo serefsizler sonra bitti bonus diyor aq
3 Tem 2020 #124 E ezel3176 Yeni üye Yeni Üye 2 0 1 Arkadaşlar simdi baglandım deneme bomusu yok diyorlar
3 Tem 2020 #125 E Enişte Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 78,132 84,874 113 Dün bitti 22 40ta