- 1,444
- 891
- 113
Hayatın kumarı en orjisi
Hangi işler daykoBı işler boyle @SULLY
Ver ama alamaHangi işler dayko
Allah'ıma hamdolsun bi kulağımın arkasını bıraktı müptezeller lavuğa 3k atıyorum 1.5 geri atıyo sonra ne dmlere ne dönüyor ne etikete ama forumda 20-30k basıp rol yapıyo bi ton örnek dolu dmVer ama alama
Yarışmacı aramızdan ayrılmış daim olsun ne diyelimBu isler böyle. Sağlam koydum zaten haberlesiriz
Ulan bilader 😂😂😂Brendford, Efsane, Makine.. bu üçünün arasına bomba at tek kayıp bomba olur
Sana niye vermiyorlar makinecim@Fterim1905 bana bir paket symra yazdırıp kargolar mısın günü gelmedi vermiyor doktorda eczane de . 290 tl atayım
günü dolmadı ilacın .Sana niye vermiyorlar makinecim
Yapardım da Türkiye'de değilim valagünü dolmadı ilacın .
isviçrede yok mu symra kopekYapardım da Türkiye'de değilim vala
15 kişiyse ıyı kanka bişey deılforumda en az 15 kişiye para yollamışımdır, bizim ihtiyacımız olunca hepsi arazi o yüzden devamke
novasky adamın hasıdır nekadar gelirse çekiliş konusu açıpta begenı şarttır desedeForumun aga babası can ciğeri denizbankı @Novasky dostumuzdan kimse bahs etmemiş adamdır adam
sen de adamsın. Fakat konuda adam aramiyoruz, numunelik ariyoruznovasky adamın hasıdır nekadar gelirse çekiliş konusu açıpta begenı şarttır desede)
eyv saol sende olesın novasky de beni çok seversen de adamsın. Fakat konuda adam aramiyoruz, numunelik ariyoruz