- 12,019
- 9,716
- 113
Sayın başkanım el patron foruma 3 gündür girmekte aşırı zorlanıyorum. Tahminim başka arkadaşlarda zorlanıyordur. Sistem iyileştirmesine gidilecek mi ? 30 dk dır girmeye çalışıyorum aşırı kasıyor.
Burdanda lımıt yemıs olmaSayın başkanım el patron foruma 3 gündür girmekte aşırı zorlanıyorum. Tahminim başka arkadaşlarda zorlanıyordur. Sistem iyileştirmesine gidilecek mi ? 30 dk dır girmeye çalışıyorum aşırı kasıyor.
Kıskanıolar mıDış mihraklar forumumuza saldırıyor
Her yerden akiyo sana recoBı bnde sıkıntı olmuyo galıba bı kere oldu bana
Senin gibi üye olduğu için kıskanıyorlar reco forumuKıskanıolar mı![]()
?Her yerden akiyo sana reco
Başkanla konuştum 34k mesaj altı bundan sonra foruma kasarak devam edecek dediBı bnde sıkıntı olmuyo galıba bı kere oldu bana
Ahahahah ıste buBaşkanla konuştum 34k mesaj altı bundan sonra foruma kasarak devam edecek dedi
o yüzden sende sorun yokmuş dost
🙏Genel ağ sorunu arkadaşlar Türkiye girişlerinde sorun yaşanıyor .VPN ve Mobil veride sorunlar daha az . Çoğunlukla TTNET Kaynaklı girişler 2-3 gün içinde düzelmesi gerekiyor. Düzelmez ise sunucu değişikliği yapabiliriz.
Düzelmezse cimere yazicam foruma giremiyom diyeGenel ağ sorunu arkadaşlar Türkiye girişlerinde sorun yaşanıyor .VPN ve Mobil veride sorunlar daha az . Çoğunlukla TTNET Kaynaklı girişler 2-3 gün içinde düzelmesi gerekiyor. Düzelmez ise sunucu değişikliği yapabiliriz.