http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Forumun Aşırı Kasması Hk.

Mirliva

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,767
1,861
113
Sunucu anlık dropları çok fazla olmakta katılıyorum,
geçici bir sorun ama tıklama isteklerini geç cevaplıyor.

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Sayın başkanım el patron foruma 3 gündür girmekte aşırı zorlanıyorum. Tahminim başka arkadaşlarda zorlanıyordur. Sistem iyileştirmesine gidilecek mi ? 30 dk dır girmeye çalışıyorum aşırı kasıyor.
Burdanda lımıt yemıs olma :)

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,550
37,712
113
Vpn açınca hızlanıyor
Dediğin gibi normal şartlarda yavaş

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
@bayramyay1 katılıyorum 3 gundur bende çok zorlanıyorum özellikle ev İnternetim den girmiyor şahsi tlf İnternetimden zar zor giriyor. Bn ev İnterneti den saniye donmadan film izliyorum o kadar iyi olmasına rağmen girmiyor

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,615
85,324
113
Dış mihraklar forumumuza saldırıyor

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,399
3,203
113
Hata sadece bende var saniyodum.anasayfada loadingde bekliyo sayfalar yuklenmiyo

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Genel ağ sorunu arkadaşlar Türkiye girişlerinde sorun yaşanıyor .VPN ve Mobil veride sorunlar daha az . Çoğunlukla TTNET Kaynaklı girişler 2-3 gün içinde düzelmesi gerekiyor. Düzelmez ise sunucu değişikliği yapabiliriz.
🙏

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,399
3,203
113
Genel ağ sorunu arkadaşlar Türkiye girişlerinde sorun yaşanıyor .VPN ve Mobil veride sorunlar daha az . Çoğunlukla TTNET Kaynaklı girişler 2-3 gün içinde düzelmesi gerekiyor. Düzelmez ise sunucu değişikliği yapabiliriz.
Düzelmezse cimere yazicam foruma giremiyom diye