- 17,579
- 4,944
- 113
Yeni geldim la daha ilk adim zaten ayip ediyon burdayizDayı won a geliyon sen de
Yeni geldim la daha ilk adim zaten ayip ediyon burdayizDayı won a geliyon sen de
Hshahzhhahshahdhs dayı sana takılmayı sevdiğimi biliyonnYeni geldim la daha ilk adim zaten ayip ediyon burdayiz
Hirvat macini izliyodum teli birakmistim bakim dedim roll varDayı won a geliyon sen de
1 2 adima boyle basarsa biter bence12 ye kadarmı 6 saatmi takip etçez yani
Bugün full mesai12 ye kadarmı 6 saatmi takip etçez yani
👍🏿Bugün full mesai
Ben gidiyim bi cafeye 6 saat çalışıp gelem 150 alırım temizinden allaha emanetBugün full mesai
Cunupler yokkem hizlica wonlasak iyi bazilari gelirse sict ikBugün full mesai
Kım onlar ısım ver ısımCunupler yokkem hizlica wonlasak iyi bazilari gelirse sict ik
Bol şanslar 🙏Saat 12ye kadar kasa ne olursa cekim vericem cunku iki cekim arasi 6 saat kurali var. Su kupon gelirse parca parca devam edicem
🙏Bol şanslar 🙏
Arkadaslar 00.00a kadar cekim veremiyorum o yuzden takip edecek arkadaslar bunun bilincinde olsun sansim yaver gitmeyebilir 12ye kadar12 ye kadarmı 6 saatmi takip etçez yani
Gerek yok bilen biliyorKım onlar ısım ver ısım
Dayı ben gibi olcan isim vererek konuş üstü kapalı konuşmaCunupler yokkem hizlica wonlasak iyi bazilari gelirse sict ik
10k yaparsan sal benceArkadaslar 00.00a kadar cekim veremiyorum o yuzden takip edecek arkadaslar bunun bilincinde olsun sansim yaver gitmeyebilir 12ye kadar
Sorun yok dostArkadaslar 00.00a kadar cekim veremiyorum o yuzden takip edecek arkadaslar bunun bilincinde olsun sansim yaver gitmeyebilir 12ye kadar
Amaaan iş güç yok devamkeArkadaslar 00.00a kadar cekim veremiyorum o yuzden takip edecek arkadaslar bunun bilincinde olsun sansim yaver gitmeyebilir 12ye kadar
Ben 22 da yatacam fix yazar yatarim sanaArkadaslar 00.00a kadar cekim veremiyorum o yuzden takip edecek arkadaslar bunun bilincinde olsun sansim yaver gitmeyebilir 12ye kadar