- 85,808
- 30,240
- 113
Daha demın yazdı yaAdam bayagidir yok ortalikda
Daha demın yazdı yaAdam bayagidir yok ortalikda
Gormedim.onun yerinde olmak isterdim simdi 10k garanti bu gelirse 40k deli para.umarim gelirDaha demın yazdı ya
Geliyor gibi duruyor barcaya bağlı basko da sacmalamaz iseGormedim.onun yerinde olmak isterdim simdi 10k garanti bu gelirse 40k deli para.umarim gelir
Eskıden sende ıyı vuruyodun be haksızlık etme kendıneGormedim.onun yerinde olmak isterdim simdi 10k garanti bu gelirse 40k deli para.umarim gelir
😂Ben adam madam tanımam 6 saate yakın zamandır takipteyim 1 saat isim vardı. Kimseyle isim olnaz
Bende dikkat etmedim sadece Arjantin i biliyosumBu gelirse 40 k mi??? Ben kupon bedelini falan hiç görmedim
VallaBende dikkat etmedim sadece Arjantin i biliyosum
Yok la ben bu miktarlari hic basmadim.rekorum 3k basmak oda tek macti yatti 😁Eskıden sende ıyı vuruyodun be haksızlık etme kendıne
4 k basmısBende dikkat etmedim sadece Arjantin i biliyosum
Kazanc olarak dedım rulet falan ıyıyfın sankıYok la ben bu miktarlari hic basmadim.rekorum 3k basmak oda tek macti yatti 😁
La sen yazmadinmi bu gelirse 27k diye.20k da kasada var 37 kusur 40 de sen onaBende dikkat etmedim sadece Arjantin i biliyosum
Ne veriyor peki4 k basmıs
Ben hesaplamadim ama biri yazmisti 27k veriyor diye sen deilmiydinNe veriyor peki
Oyuncu denemezdın sen yavHe para vardi oynuyoduk simdi paramiz olmuyorki.2 gun ust uste son mactan yattim 50ye 500 50ye 1100 kacti biri gelse simdi para olurdu Ekli dosyayı görüntüle 285825Ekli dosyayı görüntüle 285826
Kral o skordu Arjantin maciydiBen hesaplamadim ama biri yazmisti 27k veriyor diye sen deilmiydin