- 18,766
- 12,939
- 113
Insallah dostAynen dost umarım açılır sohbet
Insallah dostAynen dost umarım açılır sohbet
Haklisin.burdaki asil asil kadronun hic bi artisi yok ama diger forumlarda oyle degil.bizim az da olsa bi avantajimiz olmali.ve bunun yonetimin hic hic umr olmamasida garip geliyor bana.bu gundeme gelmesi ve gundemde tutulmasi gereken bi konu.Sorun cekilislere katilmada mesaj sınırı vs olsun .adamlar alip gidiyo freebetleri. Ben sponsor oldu diye yatrim yaptim bunlara. 20 frebet le zengin veya fakir olacak degilim .ama sinir yapiyo insan
Ben fazla aktif olmuyorum bu ara çunku kankaBende 5 k oldum knk![]()
valla ne yalan soyliyim uye.olarak ilk 10 bin mesaja ulasansin kankam.hediye hakediyosun benceBen fazla aktif olmuyorum bu ara çunku kanka
Suprızimi hala bekliyorum@Daimon @Shellac @Scorfield @Başkan
kanka kimse beni umursamiyor ama ben yinede Suprızimi hala bekliyorumvalla ne yalan soyliyim uye.olarak ilk 10 bin mesaja ulasansin kankam.hediye hakediyosun bence![]()
nasıl bir süpriz istiyorsun @emreyagmurBen fazla aktif olmuyorum bu ara çunku kanka
Suprızimi hala bekliyorum@Daimon @Shellac @Scorfield @Başkan
Kıskanırım banada banadanasıl bir süpriz istiyorsun @emreyagmur![]()
@Başkan farketmez başkanım sen ne dersen onasıl bir süpriz istiyorsun @emreyagmur![]()
valla baskan birazdan emreye papara yolla havasi veriyo ama jejejejejwnasıl bir süpriz istiyorsun @emreyagmur![]()
Hahahhaa aganin eli tutulmaz kanka bana hersey uyarvalla baskan birazdan emreye papara yolla havasi veriyo ama jejejejejw![]()
Senin supruz gelesiye kadar ben 10 k olmasam bari
Dur böyle cümleler kurup beni hayal kırıklığına uğratma kankaSenin supruz gelesiye kadar ben 10 k olmasam bari![]()
Ahahahhaha kesinvalla baskan birazdan emreye papara yolla havasi veriyo ama jejejejejw![]()
Abes geldiyse canımın içi konuya müdahale olmuyosun bu güzel düşüncelerin için tesekkur ediyorum iyi günlerHocam böyle birşey istemek bence etik değil. Sürekli yönetime etiket yapıp birşeyler istemek bana çok abes geldi. Konuyu görünce bunu dile getirmek istedim.