- 9,692
- 6,746
- 113
reis kendimi işlerime atamıştım geri döndüm sen napıyosunSefa napiyon kral gorusemiyoz![]()
reis kendimi işlerime atamıştım geri döndüm sen napıyosunSefa napiyon kral gorusemiyoz![]()
Ayni baskan askerlk falan yaptk geldik bizde kendimizi islermize atmaya calisyoruz. Is guc bakiyoruz degisen bisey yokreis kendimi işlerime atamıştım geri döndüm sen napıyosun![]()
hayırlısı olsun kardeşimAyni baskan askerlk falan yaptk geldik bizde kendimizi islermize atmaya calisyoruz. Is guc bakiyoruz degisen bisey yok![]()
geçen bende 4k yaptım deneme bonusunu 100 çektimBakale sefa anaparayla oynuyoz 1.50den yatiyoz freebef kuponuna bak Ekli dosyayı görüntüle 55138
Hahahahah kral sen büyük oynuyodun . Ne isin var senn deneme bonusuyla sendemi fakirlestn bizim gibigeçen bende 4k yaptım deneme bonusunu 100 çektim![]()
deneme bonusu dediğim kayıp bonusu tarzı reis 5 katı falan çekebiliyosun olaylarıHahahahah kral sen büyük oynuyodun . Ne isin var senn deneme bonusuyla sendemi fakirlestn bizim gibi![]()
hala büyük oynuyoruz ama bu aralar pek şans yokHahahahah kral sen büyük oynuyodun . Ne isin var senn deneme bonusuyla sendemi fakirlestn bizim gibi![]()
Hii anladm baskandeneme bonusu dediğim kayıp bonusu tarzı reis 5 katı falan çekebiliyosun olayları
O lanet herkeste var kral. Tutmuyo kuponlar sansn daim olsun dostum cok dusunceli adamsn gecen sene yaptgn iyilikleri unutmamhala büyük oynuyoruz ama bu aralar pek şans yok![]()
eyvallah reis hepimiz kazanırız inşallahO lanet herkeste var kral. Tutmuyo kuponlar sansn daim olsun dostum cok dusunceli adamsn gecen sene yaptgn iyilikleri unutmamins daha cok kazanrsn
aynen mıkrofonu kendınden sanatcıAhmet ballises mi ? @AHMET4102![]()
Hahahahahahaynen mıkrofonu kendınden sanatcı![]()
10 gun once ses geldı ama goruntu yok dahahayırlı olsun chat açılıyomuş![]()
başına biseymi geldi acaba baskanin10 gun once ses geldı ama goruntu yok daha![]()
@Shellac ?=?başına biseymi geldi acaba baskanin