http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Foruma Girme Sorunu

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,240
50,331
113
Foruma girerken sürekli 403 Forbidden hatası almaya başladım sabahtan beri tekrar ediyor arada giriyor şuanki gibi. Benzeri hata alan varsa ya da çözümünü bilen varsa sevinirim.
@Shellac sen biliyorsundur belki reis yardımcı olursan sevinirim.

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Geçmişi sil komple foruma baştan gir robotmusunuz yazisi çıktığında görselleri işaretle sıkıntı çözülür bende aynısını yasadim

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,008
80,185
21,113
Öğlen saatlerinde foruma bir saldırı oldu ve girişlerde sıkıntılar yaşıyor bazı üyelerimiz.

Forum Şuan Aktif ama Giremeyen Üyelerimiz mevcut

Giremeyen üyelerimizin cihazı muhtemelen ön bellekten çekiyor aşağıdaki maddeleri deneyebilirsiniz.

1-VPN veya Farklı tarayıcıdan deneyiniz.
2-Geçmişi ve çerezleri silip tekrar girmeyi deneyiniz.
3-Cihazınızın modemi kapatıp tekrar deneyin. Mobilde ise uçuş moduna alıp tekar deneyiniz.

Bunları yaptığınız halde olmazsa eğer otomatik olarak kısa zamanda düzelecektir. Forumda ve domainde herhangi engelleme mevcut değil şuanlık

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Dış güçler yapmıştır

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
6,486
113
Aynısı bana da oluyor şu an evden girince bende aynı hatayı aliyorum mobil girince giriyor 😅

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,123
58,245
113
Öğlen saatlerinde foruma bir saldırı oldu ve girişlerde sıkıntılar yaşıyor bazı üyelerimiz.

Forum Şuan Aktif ama Giremeyen Üyelerimiz mevcut

Giremeyen üyelerimizin cihazı muhtemelen ön bellekten çekiyor aşağıdaki maddeleri deneyebilirsiniz.

1-VPN veya Farklı tarayıcıdan deneyiniz.
2-Geçmişi ve çerezleri silip tekrar girmeyi deneyiniz.
3-Cihazınızın modemi kapatıp tekrar deneyin. Mobilde ise uçuş moduna alıp tekar deneyiniz.

Bunları yaptığınız halde olmazsa eğer otomatik olarak kısa zamanda düzelecektir. Forumda ve domainde herhangi engelleme mevcut değil şuanlık
Way ... bak ne istiyorsunuz lan forumumuzdan.burda calcak biseyde yok aw 😁

Moderatör tarafında düzenlendi: