- 15,022
- 11,381
- 113
Arkadaşlar gece full forumdaydım wifi ile ve sabah 5 de kesinti yaşadım artık foruma giremiyorum başına gelen oldu mu foruma giremeyince kendimi çok yanlız hissediyorum ss atacam birazdan
Ben hiç yaşamamıştım bu gece kesinti yaşadım bi tek niye anlamadımBenim vpn hep açık lazım oluyo çünkü sorunsuz giriyom
Sorun Görünmüyor Reis 🧐
Evet düzeldi 10 dakika öncesine kadar wifi ile giriş yapamıyordumSorun Görünmüyor Reis 🧐
Gece bende öyle sorun yaşadim aynı dediğin saatte ama düzeldi sonradan forum artık ev gibi oldu bize farklı dünyada olan bir evimiz gibi, geçenlerde 2 gün ban yemiştim piskolojim bozulmuştu bana ban atarken bida düşünün please @Shellac @Daimon 🙁Evet düzeldi 10 dakika öncesine kadar wifi ile giriş yapamıyordum
Aynen vallaha Instagram ve Twitterden çok burayı kullanıyorumGece bende öyle sorun yaşadim aynı dediğin saatte ama düzeldi sonradan forum artık ev gibi oldu bize farklı dünyada olan bir evimiz gibi, geçenlerde 2 gün ban yemiştim piskolojim bozulmuştu bana ban atarken bida düşünün please 🙁
Bende düzeldi vpnsiz girebiliyorumHala girmiyor sadece vpn ile oluyor
benim insta twtter hesabım bile yok boş işlerAynen vallaha Instagram ve Twitterden çok burayı kullanıyorum
Aynı durumdayımBende sabah 5 ten beri sorun yaşıyorum vpn hariç girmiyor düzelir umarım
Yine canın sıkılıyor urfaliiiiArkadaşlar gece full forumdaydım wifi ile ve sabah 5 de kesinti yaşadım artık foruma giremiyorum başına gelen oldu mu foruma giremeyince kendimi çok yanlız hissediyorum ss atacam birazdan