Çok iyiymiş ramazanlardada veresiye defteri toplayalım😂🤣🤣🤣Her ay bir kişinin borcunu kapatalım
Çok iyiymiş ramazanlardada veresiye defteri toplayalım😂🤣🤣🤣Her ay bir kişinin borcunu kapatalım
80 milyonu 80 milyon kişiye böler kişi başı 1 milyon dagitirdim diyen kadın aklıma geldi 😄😄😄😄Her ay bir kişinin borcunu kapatalım
Ülke şahlanır😂🤣🤣🤣80 milyonu 80 milyon kişiye böler kişi başı 1 milyon dagitirdim diyen kadın aklıma geldi 😄😄😄😄
Knk 40 k borç var askere gitcem 1 ay içinde kapatırsam sana Alperen Şengün forması göndercem80 milyonu 80 milyon kişiye böler kişi başı 1 milyon dagitirdim diyen kadın aklıma geldi 😄😄😄😄
bi nba kuponuna bakar dost 😀😀Knk 40 k borç var askere gitcem 1 ay içinde kapatırsam sana Alperen Şengün forması göndercem
Kral ben ne zaman oynamazsam NBA üst oynadığım zaman yarım sayıdan ayarlı nif bir şekilde yatıyor Türkiye tuttuğum takım Fenerbahçe Amerika da Houston rocketsbi nba kuponuna bakar dost 😀😀
mesela houstona üst oynamayabilirsin dost 😀Kral ben ne zaman oynamazsam NBA üst oynadığım zaman yarım sayıdan ayarlı nif bir şekilde yatıyor Türkiye tuttuğum takım Fenerbahçe Amerika da Houston rockets
Denver 150 sayı atarmesela houstona üst oynamayabilirsin dost 😀
jokic triple Double 😀Denver 150 sayı atar
Houston ilk çeyrek nakavt ben askerdeyken Houston rockets şampiyon olur mujokic triple Double 😀
o is biraz zor ama hayırlısı agam houston savunmayı iyi yapıyor fakat gününde bi jokic 60 atiyo işte o sıkıntı 😀 okc desen zaten fena bi sezon geçirdiler bakalım gorcezHouston ilk çeyrek nakavt ben askerdeyken Houston rockets şampiyon olur mu
Bilerek söylüyorum zaten ne olacağı belli değil hayırlısıo is biraz zor ama hayırlısı agam houston savunmayı iyi yapıyor fakat gününde bi jokic 60 atiyo işte o sıkıntı 😀 okc desen zaten fena bi sezon geçirdiler bakalım gorcez
Teşekkürler100 mesaj altı konu açamasın gece ve sabah ana sayfanın ırzına geçiyorlar..
EvetSurekli burda olan uyelere destek verilmeli ufakda olsa