- 37,457
- 37,603
- 113
12 kişiye 500 roll bakiyesi gelir miydi dost 6k orda sırıtıyor puhaha1k at 106k de bizim işi gorurdu dost puaha
12 kişiye 500 roll bakiyesi gelir miydi dost 6k orda sırıtıyor puhaha1k at 106k de bizim işi gorurdu dost puaha
Ben kazansaydım vallaha o oran hatırına 26k bağışlardim puaha12 kişiye 500 roll bakiyesi gelir miydi dost 6k orda sırıtıyor puhaha
Evet yanlış bakmışımTot macina oynamamis baskanim gelmis adamin kuponu galiba
benim kupon da kazandı ama bende oynamadım aklıma keşke 500-1k atsaydım1k at 106k de bizim işi gorurdu dost puaha
Padişahtan 5k kaçtı sadece villanın golüne moraller sıfırBen kazansaydım vallaha o oran hatırına 26k bağışlardim puaha
üstüne madrid kazanır alacaktım 1-1 iken yatırım yapamıyoruz tüm siteler kuruluş şirketlerine havale aldığı için yeni kural getirmişler limit koymuşlar gönderemiyorsun parabenim kupon da kazandı ama bende oynamadım aklıma keşke 500-1k atsaydım![]()
Hemen buldum onu sizide yormamak için baskanim adam ödülü sonuna kadar hak etti puahEvet yanlış bakmışım
O nasıl bir kuponmuş beeee
Yahu sen pusuladan mı nakitten mi bi everyden lightning yakalamış adamsın dost neye şaşırıyorsun 😄Evet yanlış bakmışım
106 oran üstü var ise beklerim dostlar 🤩
Villa gecen de beni yakmıştı sende hatirliyon demi dost atletico macinda kg demiştim 2 0 bitmistiPadişahtan 5k kaçtı sadece villanın golüne moraller sıfır
Hatırlamam mı yaVilla gecen de beni yakmıştı sende hatirliyon demi dost atletico macinda kg demiştim 2 0 bitmisti
Benim kupon o dost ödül ne zaman gönderilir başkan cevap vermiyor iletir misinEvet yanlış bakmışım
Valla ben o takimi kara listeye ekledim sende ekle dost son 2 macta bir defa beni bir defada seni yaktiHatırlamam mı ya
Dördüncü dkda yiyince tamam geldi dedim
Bugün patlamasını beklediğim iki maç vardı biri union sg diğeri villa. Villa yine yaktı geçti gelse ilaç olacaktı havadan
Bida bu yarışmaya katılmam abi 106 oran ne106 oran üstü var ise beklerim dostlar 🤩
Yanlıslıkla mı yazdın qarabaqVarmi beni geçen 😂😂😂106 oran
Yok valla garabag alcanı adım gibi biliyor dum param yoktu kuponu oynayamadım bileYanlıslıkla mı yazdın qarabaq
Bu kupona 200 lira kendin de sallamadiysan 1500 TL tat vermez 20kdan olmuşsun 🤭
Valla üzüldüm haketten hesablar boştu 200 de 300 de basardım yoksaBu kupona 200 lira kendin de sallamadiysan 1500 TL tat vermez 20kdan olmuşsun 🤭