Merhabalar dost
böyle az olmuş bro yarınki maçları da ekleseydin
ben onu atlamışım haha silip yeniden yapayımböyle az olmuş bro yarınki maçları da ekleseydin6 maçtan 3 maç hakkın var etkinlik kuralını okumanı öneririm
Bu kupon gelir bende 30 oran bulayım da sen 2.ol dost
2.71den union sg 2 atarı içeri aldık dostEtkinliği Katılım Son Bulmuştur
Katılan Dostların Şansı Bol Olsun....
Konu 5 Dakikaya Aktif Hale Gelecektir, Dilerseniz Buradan Kuponlarınızı Takip Edebilirsiniz Dostlar
Bundan Sonra ki Katılımlar Geçersizdir.
Bu dep gs yi yener çok iyi oynuyor city den daha tehlikeli takim2.71den union sg 2 atarı içeri aldık dost
22.00 seansını bekliyoruz 🧐 spikerde armut gibi psv net favoriydi sürpriz sonuç diyip duruyor darlandım
Maç belçikadaysa yenebilir dostBu dep gs yi yener çok iyi oynuyor city den daha tehlikeli takim
Ben bu takımı bu kadar iyi beklemiyordum valla saglam takımmisMaç belçikadaysa yenebilir dost
Seyrantepedeyse zor o dediğin içerde farklı oynuyor gs
Geliyorum peşinden 4.5 üstü alacaz içeri ikinci yarı 😂2.71den union sg 2 atarı içeri aldık dost
22.00 seansını bekliyoruz 🧐 spikerde armut gibi psv net favoriydi sürpriz sonuç diyip duruyor darlandım
Benim de kupon psv 3.5 ust arsenal kg juve kg arsenaldan yatacam kesinGeliyorum peşinden 4.5 üstü alacaz içeri ikinci yarı 😂
Sende gel Arsenal maçı 1.5 olurda ikina ikina bir bir olur mu bilmemBenim de kupon psv 3.5 ust arsenal kg juve kg arsenaldan yatacam kesin
Zor dost adamlar top oynamıyor ki gol atsınlarSende gel Arsenal maçı 1.5 olurda ikina ikina bir bir olur mu bilmem