1360 elmas vat nasıl bozarız@Başkana yazdım 1 saati geçti ödülüm gelmedi halen🤢
1000 de mesaj olması gerekiyor ve @Başkan a yazman gerekiyor ben yazdım 1.5 saat oldu halen dönüş yapmadı başkan döndüğü zaman yazarım sana kardeşim1360 elmas vat nasıl bozarız
@Başkana trx hesabımı verdim halen ödülüm gelmedi bu ne kadar zor işmiş kardeşim1000 de mesaj olması gerekiyor ve @Başkan a yazman gerekiyor ben yazdım 1.5 saat oldu halen dönüş yapmadı başkan döndüğü zaman yazarım sana kardeşim
Dostum@Başkan rica ediyorum artık elmas ödülümü gönder lütfen 😥
Kardeşim 4 saatir bekliyorumDostum
neden sabırla beklemiyorsun
neden sürekli yazma gereğinde duyuyorsun
Başkan müsait olunca gönderecektir
Bekleyeceksin birader 14 saatte gecse bekleyeceksin sanki cebinden borc vermissinde geri almamissin gibi 1 aydir yaziyorsun her konuya defalarca kez, yeter bi git şu forumdan artikKardeşim 4 saatir bekliyorum
Lütfen seninle muhattap olmak istemiyorum sen bunu bir anlamadınBekleyeceksin birader 14 saatte gecse bekleyeceksin sanki cebinden borc vermissinde geri almamissin gibi 1 aydir yaziyorsun her konuya defalarca kez, yeter bi git şu forumdan artik
Burdaki binlerce kiside senin yorumunu gormek istemiyor bunuda sen anlamadin diyecegimde sende herhangi bir seyi anlayabilecek bir kafa yapisi yok daha dogrusu hic bir sey yokLütfen seninle muhattap olmak istemiyorum sen bunu bir anlamadın
Ödül ne kadar@Başkana yazdım 1 saati geçti ödülüm gelmedi halen🤢
😂😁😄😂😁😄😂😁😄Burdaki binlerce kiside senin yorumunu gormek istemiyor bunuda sen anlamadin diyecegimde sende herhangi bir seyi anlayabilecek bir kafa yapisi yok daha dogrusu hic bir sey yok
KkslamsöaöaBekleyeceksin birader 14 saatte gecse bekleyeceksin sanki cebinden borc vermissinde geri almamissin gibi 1 aydir yaziyorsun her konuya defalarca kez, yeter bi git şu forumdan artik
Sen tam bir ....Burdaki binlerce kiside senin yorumunu gormek istemiyor bunuda sen anlamadin diyecegimde sende herhangi bir seyi anlayabilecek bir kafa yapisi yok daha dogrusu hic bir sey yok
500 TLÖdül ne kadar
O kadar forumdasın bilmiyormusunÖdül ne kadar