Aynen güzelUzun zamandır görüyorum bu konuyu ama girio hiç bakmadım nakit felan veriliyormuş baya iyi olmuş
Aynen güzelUzun zamandır görüyorum bu konuyu ama girio hiç bakmadım nakit felan veriliyormuş baya iyi olmuş
Kimse bir şey demicek miŞimdi bilmediğim için soruyorum yardımcı olursanız harika olur.
Toplam elmas miktarım 1400 falan
Ama mevcut elmasım 600 lerde
Aradaki diğer elmaslar nerede acaba
Muhtemelen elmas ödülü talep et demişsin 750 olduğunda.Kimse bir şey demicek mi
1000 mesaj nasıl yapıcaz knk yaMuhtemelen elmas ödülü talep et demişsin 750 olduğunda.
1000 mesajın olduğunda ödülleri alabilirsin. Şimdi elmasının olması birşeyi değiştirmez. 1000 mesaj ol adminlerle iletişime geç.
Forumda aktif kalarak rolling konusu var oraya gir takip et sürekli skor dakika yaz yaparsın1000 mesaj nasıl yapıcaz knk ya![]()
@Başkan başkana mesaj at dost trx veriyon gönderiyorElmas sistemi bugün 750 oldu kupon yapamıyor muyuz
Attım göndermedi o yüzden@Başkan başkana mesaj at dost trx veriyon gönderiyor
Aktif değildir dostum aktif olunca dönüş yapıyorAttım göndermedi o yüzden
Birinciyi aldıysan ikincide daha fazla istiyorAttım göndermedi o yüzden
Bin mesaj olduktan sonra tekrardan talep etmeme gerek kalmıyor mu o zaman. Orada talebim duruyor sadece 1000 mesaj olmadığım için pasifte gibi bir durum mu?Muhtemelen elmas ödülü talep et demişsin 750 olduğunda.
1000 mesajın olduğunda ödülleri alabilirsin. Şimdi elmasının olması birşeyi değiştirmez. 1000 mesaj ol adminlerle iletişime geç.
Gecmis olsun geri donusu yok yazik olmusMerhabala arkadaşlar hayırlı sabahlar bu Elmaslari nasıl geri alırım bilen varmı 790 iken ödül talep et dedi ettim ancak ne ödül geldi neden elmaslar geri geldi günü falan mı var bilen varsa çok sevinirim teşekkürler