Tamamda elmas nasıl bozduruluyo admine nereden ulaşıyoruz acabaIlk sayfayi okusana dost
Daha cok var sana 750 elmas lazimTamamda elmas nasıl bozduruluyo admine nereden ulaşıyoruz acaba
Evet orası öyleDaha cok var sana 750 elmas lazim
günde 1 yorum yapsan en az 2 sene lazımkaç yıl oldu daha 200 ü bulamadım 1000 hayal
6 yıllık üyeyim 57 yaşındayım yaşlılara indirim olması lazımgünde 1 yorum yapsan en az 2 sene lazım![]()
Başkana yazman gerekiyor galibaBeyler ben elmas ödülü ala bastım elmaslar gitti gelen giden yok
Elması tamammayana kadar 10k mesaj olursunBaşkan neden 2. Sefer alanlar 5 bin mesaj oldu niye böyle saçmalık
Evet@Başkan başkanım 860 elmasım var ve 380 civarında mesajım var ilk defa yararlanacam o yüzden bir sorum var. İlla 1000 mesaja ulaşmam mı gerekiyor
Eyvallah reis o zaman 1000 mesaja kadar daha çok elmas birikir bu benim için daha iyi olur
Aynen öyle kralEyvallah reis o zaman 1000 mesaja kadar daha çok elmas birikir bu benim için daha iyi olur
Uzun zamandır görüyorum bu konuyu ama girio hiç bakmadım nakit felan veriliyormuş baya iyi olmuşAynen öyle kral