- 9,499
- 4,064
- 113
Benim sayfaya bak 4 tl den 100 fs..o ..On tane kod paylastikParasızlıktan mesaj kasmaya başlamışsın ama yakalanma ban yersin![]()
Benim sayfaya bak 4 tl den 100 fs..o ..On tane kod paylastikParasızlıktan mesaj kasmaya başlamışsın ama yakalanma ban yersin![]()
1k mesja ulaşınca talep edersinYa bu elmaslar 900 dü nereye gitti ben talep et gibi biseye bastim silindi tüm elmaslar ne oldu simdi o tuş ne ise yariyordu @Shellac reis sen bilirsin Ekli dosyayı görüntüle 775928
Ve sizlere nasıl ulaşıyoruz dmden mi buralardan mi1000 mesaja ulaşınca 250 TL'lik kuponu nereden nasıl yapıyoruz @Shellac
43000 mesaj helal olsun43000 mesaj var 690 Elmas anlamadım Nasıl oluyor bu ya Bir türlü çıkamadım şu elmasları
Bugün doluyor Allah'ın izniyle 750 herhalde Nasıl alacağım onu da bilmiyorum başkana yazacağım hemen43000 mesaj helal olsun
Bana biraz mesaj aktarsana kralBugün doluyor Allah'ın izniyle 750 herhalde Nasıl alacağım onu da bilmiyorum başkana yazacağım hemen
Helal olsun imrendim seniBugün doluyor Allah'ın izniyle 750 herhalde Nasıl alacağım onu da bilmiyorum başkana yazacağım hemen
Bakma daha çok yaparım da mesajHelal olsun imrendim seni)
1000 mesaj zor iş
Senden mi talep ediyoruz reis bana da bir şeyler verir misin1k mesja ulaşınca talep edersin
kupon yapma hakkın verilir dostum
Birgünde yapan var ek azimle sıçan dağı taşı delermiş 🤣
On numara elinize sağlıkSüper olmuş eliinize saglik
SaolOn numara elinize sağlık
Kimo la bigunde yapanBirgünde yapan var ek azimle sıçan dağı taşı delermiş 🤣
Parayı yemiş galiba çekim paylaşa gelmiş 😂