Burdan nakit filan çekebiliyor muyuzHocam adamlar kaç defa anlattı konuyu bul oku
Burdan nakit filan çekebiliyor muyuzHocam adamlar kaç defa anlattı konuyu bul oku
Çekersin 1250 elmasBurdan nakit filan çekebiliyor muyuz
Kanka ilk sayfayı okursan anlarsın. Okumadan yorum yapmak neden çok mu uzun geldiBurdan nakit filan çekebiliyor muyuz
Dayı nasıl çekim vercez mk onu diyom benim 1600 küsur oldu nasıl nakite çevirmez çekim neden vercemKanka ilk sayfayı okursan anlarsın. Okumadan yorum yapmak neden çok mu uzun geldi
Kanka elmasa tıkla elmas çevir gibi bir ifade olması lazım ona tıkla öyle yapılıyor sanirimDayı nasıl çekim vercez mk onu diyom benim 1600 küsur oldu nasıl nakite çevirmez çekim neden vercem
Bilmiyor kimseKanka elmasa tıkla elmas çevir gibi bir ifade olması lazım ona tıkla öyle yapılıyor sanirim
Entresan43000 mesaj var 690 Elmas anlamadım Nasıl oluyor bu ya Bir türlü çıkamadım şu elmasları
GelirArkadaşlar benim elmaslar gitti ama gelmedi geri nasıl olacak bu şimdi 950 elmas silindi mi?
Mesaj yazmamış benim gibidaha senin 800 tane daha mesaj atman lazım min 1000 mesaj sayısı lazım
EvetGüzel kampanya 😂
Yaz gelirBaşkanım bizim elmaslar nezaman geri iade olur
Yaz geri gelirSaçma bi uygulama ilk başta 1000 elmasa 500 dü. Onun için bugün elmas bozduk sabah akıbeti noldu belirsiz. Hesaptan 1000 elmas düşmüş nereye gitmiş bilmiyorum.
Başkana yaz
Bişey olmazAyarlarız Onu 1 Günde Aktifliği Artırıp Eklenmezse Boşa Kaçmasın Hevesledik Free Kupon Yapmaya Bizim Hakkımız Uçtu Gitti Gibi Sanki
Msj çok gibiMesaj sayisini biraz dusurseniz
Baskan750 elmas gitti ödülü kim ekliyor ki talep ettim
OlmazBenim 150 mesajım var 1000 mesaja kadar mesaj doldursam durmadan olur mu
EvetMantıklı olmuş