- 347
- 142
- 43
Ayarlarız Onu 1 Günde Aktifliği Artırıp Eklenmezse Boşa Kaçmasın Hevesledik Free Kupon Yapmaya Bizim Hakkımız Uçtu Gitti Gibi SankiYav daha 1k mesaj yapmamışsın yap cozerler
Ayarlarız Onu 1 Günde Aktifliği Artırıp Eklenmezse Boşa Kaçmasın Hevesledik Free Kupon Yapmaya Bizim Hakkımız Uçtu Gitti Gibi SankiYav daha 1k mesaj yapmamışsın yap cozerler
Neyı ayarlıyorsun tek akıllı sensınAyarlarız Onu 1 Günde Aktifliği Artırıp Eklenmezse Boşa Kaçmasın Hevesledik Free Kupon Yapmaya Bizim Hakkımız Uçtu Gitti Gibi Sanki
Serkan Tezcan Sen Öyle diyosan Öyledir BaşkanOluyo oluyo
Knk Bişey Dicektimde BJK Gördüm Saygım Arttı EywallahNeyı ayarlıyorsun tek akıllı sensın
Bizde Daha Bi Hayrını Göremedik Reis Şikayetim O Yöndene işe yarıyor ki
Kardesım almanı ısterım ama aminler farkeder 1250 elmas al 500 al nakit vaktin varKnk Bişey Dicektimde BJK Gördüm Saygım Arttı Eywallah
Kardesım almanı ısterım ama aminler farkeder 1250 elmas al 500 al nakit vaktin var
Nakitne işe yarıyor ki
kanka mesaj sayın 750 üzeri olması lazım daha senin 58 o yüzden alamıyosun bişey normalde admin 250 tl atıyor sana admin site söylüyor oraya atıyorsun kupon yapıyorsun kazanırsa seninArkadaşlar bu elmas ödülü olayı varmış talep verdim elmaslar gitti nerden bilgi alıcam
Benim elmaslar boşa mı gittiikanka mesaj sayın 750 üzeri olması lazım daha senin 58 o yüzden alamıyosun bişey normalde admin 250 tl atıyor sana admin site söylüyor oraya atıyorsun kupon yapıyorsun kazanırsa senin
bilmiyorum onu adminle bi konuş istersenBenim elmaslar boşa mı gittii
gitmez bence amaBenim elmaslar boşa mı gittii
Ben dün gece talep verdim, bugünde mesaj attım ama henüz dönüş olmadı. Hangi admin bakıyordu biliyor musun?kanka mesaj sayın 750 üzeri olması lazım daha senin 58 o yüzden alamıyosun bişey normalde admin 250 tl atıyor sana admin site söylüyor oraya atıyorsun kupon yapıyorsun kazanırsa senin