- 132,752
- 180,254
- 113
750 elması bozdurdum hediyeyi nasıl alacağım şimdi yardımcı olursanız sevinirim
Özelden Başkan a Trx iletir misin dostum@Shellac yardımcı olabilir misin reis eve yeni geldim nasıl olacak olaya hakim değilim
Hediyen eklensin
750 elması bozdurdum hediyeyi nasıl alacağım şimdi yardımcı olursanız sevinirim
Özelden Başkan a Trx iletir misin dostum@Shellac yardımcı olabilir misin reis eve yeni geldim nasıl olacak olaya hakim değilim
Sponsor sitelerden yapabilirsin üstadBaşkan bu elmasla kupon hangi sitede yapılıyor acaba
Peki son olarak şunu sorayım başkanım benim elmas 740 ama son alınma tarihi 02 Nisan diyor yani bugünün elması ne zaman eklenir acabaSponsor sitelerden yapabilirsin üstad
yarın sabaha eklenir üstadPeki son olarak şunu sorayım başkanım benim elmas 740 ama son alınma tarihi 02 Nisan diyor yani bugünün elması ne zaman eklenir acaba
Trx nedir bende de elmas var ama fazla bir bilgim yok ödül almak içinÖzelden Başkan a Trx iletir misin dostum
Hediyen eklensin
trx ne dostbaşkana dm trx atacaksın
Başkanım sende ben gibi 1250 biriktirip 500 nakiti mi bekliyorsunyarın sabaha eklenir üstad
Ben hiç bozmayı düşünmüyorum üstadBaşkanım sende ben gibi 1250 biriktirip 500 nakiti mi bekliyorsun
Başkanım dmBen hiç bozmayı düşünmüyorum üstad![]()
1000 mesaj yokArkadaslar merhaba bu elmas olayı nedir 750 elmas gözüküyo bende talep ett vardı ettik ama olay nedir bi yardımcı olun da![]()
750 talepte alındı ama cozemedim1000 mesaj yok
cevap alırsın750 talepte alındı ama cozemedim
Nasıl anlamadım seni ne teklificevap alırsın
Teklif sunuldu sen bılırsın