- 2,670
- 1,136
- 113
Valla ortalık karisti anlamdim bisi ödül geldi diolar bisi yok nese beynim yandi maclara yoneleyim bari 😀
Fastexden adres versem ordanda min 5 usd gibi yatirma sinirlari var sanirmGelirde belirlenen süreyi geçtikten sonra atarsa başkan para ortada yok olur yoksa trx olan birisine attır başka yoldan atar sana
Başka yok mu kripto hesabınFastexden adres versem ordanda min 5 usd gibi yatirma sinirlari var sanirm
binance global adresimi vermiştim 29 tron var ama siteye yatıramıyorum minimum 30 tron gönderiliyormuş tl olarakda çekemiyorum bunun bir yolu yokmu kaldımı böyle ? bilgin varmıBaşka yok mu kripto hesabın
Zaten gidip gelirken o para 150 ye kadar düşer tutumway.com var ben orayı kullanıyom ftn felan içinBeyler ben paribuya giremiyorum eski cihazda kaldı eşleşme 2 aşamalı biri yardım edebilir mi onun hesaba atsak o bana geri atsa komisyon istemeyen 250 tl icin😅
Teşekkürler dostVbet sitesine gir yatırım yap de kripto paradan tronu seç trc20 ağını seç miktar 27 tron yaz kopyala başkana ver
binance tr aktarip bnb çevirmek satip tlye çevirmekbinance global adresimi vermiştim 29 tron var ama siteye yatıramıyorum minimum 30 tron gönderiliyormuş tl olarakda çekemiyorum bunun bir yolu yokmu kaldımı böyle ? bilgin varmı
Yok kanka vallaBaşka yok mu kripto hesabın
binance tr nasıl aktarılıyor yardımcı olurmusun cok aradımda bulamadımbinance tr aktarip bnb çevirmek satip tlye çevirmek
He gökhanın yani kendi tron hesabımız olmasına gerek yok dimiArkadaslar bilmeyenler icin yazıyorum
750 elmas varsa talep edip bozdurun sonra baskana mesaj atip trx adresi verin ben vbete yatirdim vbet para yatirma tron 250 tl yaziyorsunuz cikan adresi baskana atin sonra gelen miktari 2 mac 1.50 orandan min kombine yapin hepsi bu vbet isini sorun ama tron adresini varsa bozduru0 onu atin özelden başkana bu kadar
Hocam peki tutan kupondan geri para atıyozmu başkanaArkadaslar bilmeyenler icin yazıyorum
750 elmas varsa talep edip bozdurun sonra baskana mesaj atip trx adresi verin ben vbete yatirdim vbet para yatirma tron 250 tl yaziyorsunuz cikan adresi baskana atin sonra gelen miktari 2 mac 1.50 orandan min kombine yapin hepsi bu vbet isini sorun ama tron adresini varsa bozduru0 onu atin özelden başkana bu kadar
Başkanla görüş reis kabul ederse forumdan sana güvenen birisi daha senin adrese attirsin birleştirip bankaya çekip bölüşün min tutar varsa bişey yapamazsın başka ya da sen bankadan para atıp 30 üzerine çıkaracaksınbinance global adresimi vermiştim 29 tron var ama siteye yatıramıyorum minimum 30 tron gönderiliyormuş tl olarakda çekemiyorum bunun bir yolu yokmu kaldımı böyle ? bilgin varmı
kanka bayadir globale girmiyorum da transfer kısmında olmasi lazım da bi bakayimbinance tr nasıl aktarılıyor yardımcı olurmusun cok aradımda bulamadım
Sor genede kanka vbet isini ama tron hesapi sartHe gökhanın yani kendi tron hesabımız olmasına gerek yok dimi
Başkana yazsana reis hemen atarım diye kabul ederse vbet hesaptan trx verirsin atar hemen süresi dolmadanYok kanka valla