145 mesajın var 1000 olması lazım bacı gardaşMrb benim 1450 elmasim var ama Bi bayan olarak burda çok mesajlara dahil olamıyorum gerekli vd önemli bir durum olursa aktif kod yada link olarak katılım sağlıyorum boş muhabbet yapmanın gereği yok bence mesaj kascam diye genel olarak aktifim bu tron hesabı mı ne onuda bilemedim bu benim elmaslarin akıbeti ne olacak acaba bi açıklamaya hayır demem yani 😀
Evet Hangi konuya gidip muhabbet açsam da hakaret ederler çok eksik var kafa ütülemeye girer benim tamamlamam 😄145 mesajın var 1000 olması lazım bacı gardaş
Bir dene bakalım kurban sıkıntı olmazEvet Hangi konuya gidip muhabbet açsam da hakaret ederler çok eksik var kafa ütülemeye girer benim tamamlamam 😄
Tüm konularda durgun millet uyuyo sanki ben hiç rahatsız etmeyim mesajı aşsak bu seferde tron mu ne ona takılacam zaten besbelli illa Bi engel çıkacak oluruna bırakmak daha iyi bence 😀Bir dene bakalım kurban sıkıntı olmaz
sen niye erkencisin bugünTüm konularda durgun millet uyuyo sanki ben hiç rahatsız etmeyim mesajı aşsak bu seferde tron mu ne ona takılacam zaten besbelli illa Bi engel çıkacak oluruna bırakmak daha iyi bence 😀
Elmaslarını bana ver 😂😂 bir işe yarasın 😄Mrb benim 1450 elmasim var ama Bi bayan olarak burda çok mesajlara dahil olamıyorum gerekli vd önemli bir durum olursa aktif kod yada link olarak katılım sağlıyorum boş muhabbet yapmanın gereği yok bence mesaj kascam diye genel olarak aktifim bu tron hesabı mı ne onuda bilemedim bu benim elmaslarin akıbeti ne olacak acaba bi açıklamaya hayır demem yani 😀
Uyumadığım için olabilir 😁sen niye erkencisin bugün
Oluyorsa vereyim ayıpsınElmaslarını bana ver 😂😂 bir işe yarasın 😄
@Başkan a söylemen lazım 😄🥰😘Oluyorsa vereyim ayıpsın
Olur söyle oluyorsa alsın nasılsa benim açığım çok şartları karşılamak uzun sürer 😇@Başkan a söylemen lazım 😄🥰😘
Vay beee delikanlı çıktın var ya 😘Olur söyle oluyorsa alsın nasılsa benim açığım çok şartları karşılamak uzun sürer 😇
Sorun değil ise yarasin yeterki
@Başkan a yazdım 😘Sorun değil ise yarasin yeterki
Tm kabul ederse elmaslar hediyemdir sana@Başkan a yazdım 😘
Ok tşklerTm kabul ederse elmaslar hediyemdir sana
Bu arada elmasların nasıl çoğaldı bu kadar merak ettimTm kabul ederse elmaslar hediyemdir sana