- 2,794
- 1,130
- 113
Anlamadım ya sitenin trx adresi ne coin şeyi biliyorum da sitenin trx adresi neBaskn trx adresine qtiyor sitenin
Anlamadım ya sitenin trx adresi ne coin şeyi biliyorum da sitenin trx adresi neBaskn trx adresine qtiyor sitenin
Para yatirma da baskan a yaz o soylerAnlamadım ya sitenin trx adresi ne coin şeyi biliyorum da sitenin trx adresi ne
Dm den trx at elmas ödülü talep ettiğini söyle ama öncesinden profilinden elmas ödülünü talep etmeyi unutma@Başkan reis sabahtan beri bekliyorum elmas hediyemi alabilirmiyim?
1985Turbo yılların tecrübesi
Alamassın giden gitti değeri düştü yani 🤣ben alamadim ödül geldi dediler 250 ben almadim yalanci cıktim bıraktim artık düşmedik o kadarda napak artık🤣Giden elmaslar nasıl geri alınır bilen varmi
Adminlerle konuştunmuAlamassın giden gitti değeri düştü yani 🤣ben alamadim ödül geldi dediler 250 ben almadim yalanci cıktim bıraktim artık düşmedik o kadarda napak artık🤣
Konuştum gönderilmiş dediler bulamadım dedikleri sitede üstelemedim bende 😀bizim altınımız var boşver napalım dost🤣Adminlerle konuştunmu
Beta sürüm bizim işleyişi daha iyi anlayabilmemiz için ,Kesinlikle elmaslarınız kaybolma şansı yoktur. Profilim kısmında elmaslarınızı görebilirsiniz.Konuştum gönderilmiş dediler bulamadım dedikleri sitede üstelemedim bende 😀bizim altınımız var boşver napalım dost🤣
Kaybolma ihtimali yokmuş ilk sayfada öyle yaziyorKonuştum gönderilmiş dediler bulamadım dedikleri sitede üstelemedim bende 😀bizim altınımız var boşver napalım dost🤣
1000 mesaj cok yaBaşkan şimdi 1k mesaj olucam 1300 elmasım var 500 lük kupon yapıcam tek anlamadım nokta kuponu nasıl yapıyorum bir siteden felan mı ekleniyor @Başkan