- 12,339
- 4,954
- 113
zaten kripto kullanmadım hiç bakayım dostum eywallahTanıdıgın güvendiğin birisi varsa forum dan ondan al trxadresi onu at başkana oda gelince sana atsın 250₺ için gidip binancs hesabi açmaya g değmez
zaten kripto kullanmadım hiç bakayım dostum eywallahTanıdıgın güvendiğin birisi varsa forum dan ondan al trxadresi onu at başkana oda gelince sana atsın 250₺ için gidip binancs hesabi açmaya g değmez
Dost bozdukta bizde kayboldu elmaslarMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Az bak beriAbi bende arkadaştan aldım
Seni ilgilendirmez git poğaça yapTanıdıgın güvendiğin birisi varsa forum dan ondan al trxadresi onu at başkana oda gelince sana atsın 250₺ için gidip binancs hesabi açmaya g değmez
Yes1000 mesaj olması lazım değil mi
trx atıcaktın dostGönderdik bakalım umarım doğru atmışızdır
Trx ( tron ) - para yatırma - trc 20Trc20 yi kopyaladim doğru mu beyler
Banada ver su adresiTrx ( tron ) - para yatırma - trc 20
Benim adresi vereyim sana reisBanada ver su adresi
Olur onu diyom iste baslicam kriptosuna tr bilmem nesineBenim adresi vereyim sana reis
Adamsın başkan adamMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Baskan dm atıldı. Tsk ederimMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Dm iletildi başkanımMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.