- 21,372
- 14,761
- 113
Yönetim bı konu veya etkinlik yaptıysa askıda kalmaz reis öyle böyle telafi ederler o kesinBirde kesin verilecek mi adminler kesin mi dedi
Yönetim bı konu veya etkinlik yaptıysa askıda kalmaz reis öyle böyle telafi ederler o kesinBirde kesin verilecek mi adminler kesin mi dedi
Tek sıkıntı 1000 mesaj biraz sıkıntı1250 beklerim gibi
Tek kat 1.30 olursa bide çekim sınırı olmazsa muazzam olur agaBirde eklenen bonusun çevrimi ne olucak oda sıkıntı
Aktif ol sıkıntı olmazTek sıkıntı 1000 mesaj biraz sıkıntı
Benim kuponlar süpriz başkan olan şartı yoksa batarsın 🫠 kazanç sınırsız olursa 🤣Elmaslar yeterince toplanınca
Halledeceğiz dostlar
Maçlarınızı bana verecekseniz, ben oynayacağım
Onun için bir taslak hazırlanacaktır
O zaman geldiğinde tekrar sorularınız olur ise sorabilirsiniz
Sen bizim yerimize maç seçmeyeceksen sorun yok.senin oynadığın hiçbir kupon tutmuyor çunku😀Elmaslar yeterince toplanınca
Halledeceğiz dostlar
O zaman geldiğinde tekrar sorularınız olur ise sorabilirsiniz
Reis bizim adımıza bayiden mi oynayacan biz kuponu görmeyecek miyiz site adı yok mu 😅Elmaslar yeterince toplanınca
Halledeceğiz dost
Böyle böyle konuşacaksın işte taktik maktik yok bam bam 😅Benim mesajlarım eksik taktik var mı acaba 1000 mesaja![]()
Nasıl kardaş nasıl 300 mesajım var 700 kalmış nasıl tamamlanacakBöyle böyle konuşacaksın işte taktik maktik yok bam bam 😅
Böyle işte kanka, böyle tamamlanacak.Nasıl kardaş nasıl 300 mesajım var 700 kalmış nasıl tamamlanacak
Bitmez aga böyleBöyle işte kanka, böyle tamamlanacak.
Biz de böyle yaptık başka bir yolu yok, forumda aktif olacaksın.Bitmez aga böyle
Öyle olmaz ki aga brn sürekli gırerım forum şuan 690 var bi kaç gün telefon bozulduğu için giremedim başka yok. Hep gırerım ama fazla yorum yapmamBiz de böyle yaptık başka bir yolu yok, forumda aktif olacaksın.
Yapacaksın işte kanka onu diyoruz sohbetlere katıl aktif ol.Öyle olmaz ki aga brn sürekli gırerım forum şuan 690 var bi kaç gün telefon bozulduğu için giremedim başka yok. Hep gırerım ama fazla yorum yapmam