Benle yqzisiyo hayirdir sndbbdhbBaşkanım nerdee
?Selam aleyküm ben daha önce 250 almıştım ilk şeyde şimdi 1990 elmasım var yarın 2000 olunca 250 alabiliyormuyum?
eksik gönderdiğim farkedip bir daha göndermiştim onuda yazar mısın üstadTeşekürler @Başkan geldi ödülüm 😁😁
Ama 201 tl gecri ahdgsg
Reis bı üstte sorumu cevaplarmisin rica etsemeksik gönderdiğim farkedip bir daha göndermiştim onuda yazar mısın üstad![]()
bir kere kullandıktan sonra sonraki kullanımlarda 5000 mesaj sınırı var üstad 5000 mesaj olunca elmaslarını bozabilirsinSelam aleyküm ben daha önce 250 almıştım ilk şeyde şimdi 1990 elmasım var yarın 2000 olunca 250 alabiliyormuyum?
Benim 43.000 mesajım var Ben niye bozduramıyorum 😄bir kere kullandıktan sonra sonraki kullanımlarda 5000 mesaj sınırı var üstad 5000 mesaj olunca elmaslarını bozabilirsin
Vbete gelmedi daha dbhdhhshhsh sorun değil başkanım ama sanirim suresi geçtiği icin hesaba gecmedi vbeteksik gönderdiğim farkedip bir daha göndermiştim onuda yazar mısın üstad![]()
Bende de çıkmıyor garibanın yüzü yine gülmedibenim 2000 şuan ama elmas bozdur tuşu nerde bulamıyorum
bi çözüm olmalı @Shellac hocamBende de çıkmıyor garibanın yüzü yine gülmedi
@Başkan a mesaj atın o size dönüş yapiyorbenim 2000 şuan ama elmas bozdur tuşu nerde bulamıyorum
teşekkürler yazdım bakalım@Başkan a mesaj atın o size dönüş yapiyor