- 12,786
- 4,484
- 113
Hemen bakamBenimki iyi gidiyor ama diğer oynayanlarin maçları da var belli olmaz 🤣
Futbolda iddaali deilim valla yalan yok salladik
Hemen bakamBenimki iyi gidiyor ama diğer oynayanlarin maçları da var belli olmaz 🤣
Futbolda iddaali deilim valla yalan yok salladik
Bakma ben elendim gibi bişi buraya yazana kadar iyiydi 🤣Hemen bakam
Ben elendim kanka buraya yazmadan kazanıyodum geçmiş olsunBakma ben elendim gibi bişi buraya yazana kadar iyiydi 🤣
Yarışmacı arkadaşlara başarılarBen elendim kanka buraya yazmadan kazanıyodum geçmiş olsun
chealse macına kalmışızygt4343
oran 18.217
2li kombin yapsan dost suan 8 tane villan vardi 3lu denediğin için hep kayip oluyor aslında puahaYine 3 maçı bi araya getirememişiz
Yarımli olsa yarimli alicam 2 li bile uzun geliyor2li kombin yapsan dost suan 8 tane villan vardi 3lu denediğin için hep kayip oluyor aslında puaha
Biz anca ole kazanırız bu laftan sonra senin de battığını anlamış olduk puaha valenciennes 3lu oynuyor surekli ve hep tekten gittiği için dedim puahaYarımli olsa yarimli alicam 2 li bile uzun geliyor
Yok ama her an batabilirim eli kulağındaBiz anca ole kazanırız bu laftan sonra senin de battığını anlamış olduk puaha valenciennes 3lu oynuyor surekli ve hep tekten gittiği için dedim puaha
Nba bekle sacma maclara oynama dost hiç değilse dun ordan güzel ilerledin @Hasim5454 ne yapti acaba narutomu izliyor puqhaYok ama her an batabilirim eli kulağında
İlk 2 maç icerdesahhhhin
Edit
Azrael brom icerdeyim ben yaaaYarışmacı arkadaşlara başarılar
Brighton yakmış bizi30 oran hiç bu kadar banko olmamıştı
Ekli dosyayı görüntüle 905965
Chelsea beraberliğe bu iş bende 3.5 üst olursa da diğer arkadaşta
Brighton yakmış bizi
Bedava kupona bile ağlıyorsunuz valla helal olsun puahahUlan 10ç ve 1.5 üst dedik 0-0 bitti çöp burnley kimi yeneceksin şu ligte yedi güzelim kuponu
Amaç kazanmak adaş kupon tutsa kafi belki arkada 10k vurduk nerden biliyonBedava kupona bile ağlıyorsunuz valla helal olsun puahah