- 40,067
- 30,845
- 113
Gluk gluk fıght clupNba olsa her gün ben kazanırım kesin puaha
Gluk gluk fıght clupNba olsa her gün ben kazanırım kesin puaha
Baremler çok yüksek açılıyor türkiyede reis. Ondan yanaşmıyorum pekfaul güzel olıuyor ama taraflı oynayınca 14 15 lerde türkiye ligine oyna
ayağa kalkmmıyorlar sürekli faul hakem yönetemedi için sadece düdüğe asılıyor
Hayırdır bu ara sesin çıkmıyor seninGluk gluk fıght clup
Benim maçlara bak dost bugün wimbledon ilk yarı 2 ve var dedik 0-1 bitti dk 55 1-2 olduöyle de zevki kalmıyor bee İhtiyar
güzel bir gelebilecek maç oluşturmak gelirse keyfine bakmak
en mantıklısı öyle bence
bak ben bugün süpriz yaptım ilk yorumda kuponu görmüşsündür, gelen maç yok![]()

Adammı kaldı forumda muhabbet edıcekHayırdır bu ara sesin çıkmıyor senin
aynen maç ayıklamak lazımBaremler çok yüksek açılıyor türkiyede reis. Ondan yanaşmıyorum pek
Tam şeytanValla abuzerdi galiba yada yanlış hatırlıyorum
Hela ben bile 1 haftada 2 defa ban yedim vallaAdammı kaldı forumda muhabbet edıcek
Valla bende bu taktiklen bir defa kazandim eniste puahaTam şeytan
para bunlarda İhtiyarBenim maçlara bak dost bugün wimbledon ilk yarı 2 ve var dedik 0-1 bitti dk 55 1-2 oldu
Dender 1 ve var dedik dk 55 2-1 oldu
2 tane bilmişiz yatıyordum maçlar gollü geçmiş aslında kazayla geleydi 200-250k alacaktık 50 liraya süprizin kralı bizde de hep amorti 20 günde bi 200-300 tl tutarEkli dosyayı görüntüle 893127Ekli dosyayı görüntüle 893128
TS macına üst desek geldıydı@Shellac benim Trabzon ile Marsilya geldi
Dortmund 3.5 üst dedik 3 de kaldı tek golle kupon gitti
Barça juve öyle bitmiş bournemouthu tutuyordum onu 2 kupona koydum da 7 maç vardı diğerinde 7 de 1 tutmuş sistem 3-4-5 ti opara bunlarda İhtiyar
3 maç yapıcaksın
sistemde yapmıcaksın
o zaman bir tıkta yüksek gireceksin
verince güzzel kaar bırakır
20 denemende bir kere bile gelse yeterldir
ama her oynadığımızda gelmiyecek hissi olunca gelmiyor
gelecek hissi olunca da para olmuyor
öyle bir dengesizlikte var bu illette maalsef
Leverkusen içine etti maçınleverkusen
trabzon
tam tersini yazsan içerdeydi dost
yazık ettiler 8 orana
nasip ve şans olmadan gerisi teferruatBarça juve öyle bitmiş bournemouthu tutuyordum onu 2 kupona koydum da 7 maç vardı diğerinde 7 de 1 tutmuş sistem 3-4-5 ti o
İngiltere alt liglere deniyorum genelde orda da bu hafta lig 2 ağırlıklı olur dedim yemedi 3 tane championshipte 2 tane lig 2 de olmuş
Büyük şans lazım ama işte böyle 4 tanesi 150-200k en az olmayacak şey değil ama önce nasip lazım
Baklaım şanslı kimmiş bugün dost6dk inceleyip vermedi penaltıyı
Bıkere kazandım ben bu etkınlıgı @Başkan da kupon yapmıs onun oranı yuksektı o aldı avuclarımızın arasından kaydı paranasip ve şans olmadan gerisi teferruat