- 30,747
- 31,043
- 113
Aldigim oyuncu sakatmis mac kadrosunda yokmuş puahaBu kupona bak dost 1 geldi 2 kaldi puhaa
Aldigim oyuncu sakatmis mac kadrosunda yokmuş puahaBu kupona bak dost 1 geldi 2 kaldi puhaa
Geçmiş olsun İhtiyarYok ya yapmadım adaş hastayım yatıyordum
Teşekkürler dost bugün kazanan yok heraldeGeçmiş olsun İhtiyar
Bol şifa diliyorum
Oyuncu bahsi aldik değişiklik olsun diye adam sakatmis muçi ye gol bahsi aldim geldi bi umut olduda yine umutlar yarıda kaldiMaçlarınız nasıl gidiyor dostlar...
Almanya liginde faul çıkmıyormuş eskisi gibi... ben elendim yine 😆Maçlarınız nasıl gidiyor dostlar...
daha maçlar devam ediyor İhtiyarTeşekkürler dost bugün kazanan yok heralde
En güzeli 2 orana oynamak dost 😁 muhakkak biri boş geçiyor çünkü bilemeyen çıkıyordaha maçlar devam ediyor İhtiyar
Genel bakmadım
2 oran da yapan var
20 oranda yapan var
kazanan vardır elbet
bakalım şanslı kişi kim olacak
Ben 4 orandan kazandim geçenlerde enisteEn güzeli 2 orana oynamak dost 😁 muhakkak biri boş geçiyor çünkü bilemeyen çıkıyor
oyuncu bahsi biraz fantezi dostOyuncu bahsi aldik değişiklik olsun diye adam sakatmis muçi ye gol bahsi aldim geldi bi umut olduda yine umutlar yarıda kaldi
faul güzel olıuyor ama taraflı oynayınca 14 15 lerde türkiye ligine oynaAlmanya liginde faul çıkmıyormuş eskisi gibi... ben elendim yine 😆
Reıs gece NBA ıcınde yapsana böle bşey hoş olur tatlı olur onuda bılemeyız 😃😃oyuncu bahsi biraz fantezi dost
geçen bir kere deniyim dedim
maçı izleyemedim sadece gözümle adamı takip ediyorum
Scout ekibi olmuştum resmen![]()
Valla bugün ku maclar da pek gol cikmaz dedim oyuncu bahsi oranlarida baya iyi bugünde bu şekilde deniyelim dedik te oyuncu sakatmis sans işte yarın eniste usulu 2den1 1 den 2 deneriz aetik eger devam edecekse baskanimoyuncu bahsi biraz fantezi dost
geçen bir kere deniyim dedim
maçı izleyemedim sadece gözümle adamı takip ediyorum
Scout ekibi olmuştum resmen![]()
Onu bir dost çıkardı kimdi o usulca salmış geçenlerde araya 1.20 oynamış hepsiniBen 4 orandan kazandim geçenlerde eniste
öyle de zevki kalmıyor bee İhtiyarEn güzeli 2 orana oynamak dost 😁 muhakkak biri boş geçiyor çünkü bilemeyen çıkıyor
Faul Türkiye ligine oynaniliir nokta çok güzel anlattiniz sizde vallafaul güzel olıuyor ama taraflı oynayınca 14 15 lerde türkiye ligine oyna
ayağa kalkmmıyorlar sürekli faul hakem yönetemedi için sadece düdüğe asılıyor
Valla abuzerdi galiba yada yanlış hatırlıyorumOnu bir dost çıkardı kimdi o usulca salmış geçenlerde araya 1.20 oynamış hepsini
Nba olsa her gün ben kazanırım kesin puahaReıs gece NBA ıcınde yapsana böle bşey hoş olur tatlı olur onuda bılemeyız 😃😃