- 36,931
- 37,101
- 113
Tebrikler bu arada olmasaydın olmazdık @Başkan
Çıkar göstersen inanmıyor musun 100 bin üye olduğumuza![]()
Ya olm xjskfkskldkslsslmslaÇıkar göster
Başkan niye yalan söylüyon hani 100.000 di
Helal olsun okadar varsa başkanım buralarda pek göremiyorum oyuzden garip geldi banada
E bu darrel gibi bir haber başkanım !Merhaba arkadaşlar ; Forumumuz an itibariyle 100 bin üyeye ulaştı. Forumu aktif ettiğimizden beri 7. yılımız 8. yılımıza doğru yol alıyoruz. Yıllar oldukça çabuk geçiyor , Nice 100 binlerde görüşmek dileğiyle🎉🎉
Ekli dosyayı görüntüle 726794
Artıyor dostBaşkan niye yalan söylüyon hani 100.000 di
100.037 yazıyo
Efendim?Helal olsun okadar varsa başkanım buralarda pek göremiyorum oyuzden garip geldi banada
100 bin kişi aynı anda burada değil tabii ki 7 senede toplam üyemiz 100 bin oldu. Anlık forumda olan üye sayımız ortalama 1500 civari oluyorHelal olsun okadar varsa başkanım buralarda pek göremiyorum oyuzden garip geldi banada
Bu da harika bir durum!100 bin kişi aynı anda burada değil tabii ki 7 senede toplam üyemiz 100 bin oldu. Anlık forumda olan üye sayımız ortalama 1500 civari oluyor
tebrikler başkanMerhaba arkadaşlar ; Forumumuz an itibariyle 100 bin üyeye ulaştı. Forumu aktif ettiğimizden beri 7. yılımız 8. yılımıza doğru yol alıyoruz. Yıllar oldukça çabuk geçiyor , Nice 100 binlerde görüşmek dileğiyle🎉🎉
Başarılar, tebrikler...Merhaba arkadaşlar ; Forumumuz an itibariyle 100 bin üyeye ulaştı. Forumu aktif ettiğimizden beri 7. yılımız 8. yılımıza doğru yol alıyoruz. Yıllar oldukça çabuk geçiyor , Nice 100 binlerde görüşmek dileğiyle🎉🎉
TAMAM SENSİNNN...Foruma ilk geldigimde 200 300 kişi ya vardı ya yoktu
Hayırlı olsun