- 47,640
- 51,925
- 113
Wp den niye engelledin aqKonusma lan benle Got kanguru
Wp den niye engelledin aqKonusma lan benle Got kanguru
GeleyimBenim hesaptami kokik cocuk nisantasi tesvikiye cafe house beklerim gel fajita ismarlim ustune sebastian yersin bir ikide unlu gorursun
Ama dost dedikleri gibi 100+ hesap açmışsan helal olsun 😀😀 Akıl kârı değil 😀😀😀Benim hesaptami kokik cocuk nisantasi tesvikiye cafe house beklerim gel fajita ismarlim ustune sebastian yersin bir ikide unlu gorursun
Yok ya ne yüz hesabı o yüz TL'yi kastediyorduAma dost dedikleri gibi 100+ hesap açmışsan helal olsun 😀😀 Akıl kârı değil 😀😀😀
Utanmiyon demi yüzünde kizarmiyor 925 tlmi yedin teneke seniBide masum masum kesin gelir mi demesi yok mu lavuğun beni benden alıyo he dedim bas gelcek ms sövüyo
Faydasız adamı tutup basıma derdı acıcam sagolsun luvibet 100 istedim ekledı gel hem 100 le oyna hem brnimkıyleWp den niye engelledin aq
Umut sen iflah olmazsınFaydasız adamı tutup basıma derdı acıcam sagolsun luvibet 100 istedim ekledı gel hem 100 le oyna hem brnimkıyle
Al sana 31 çevresi 😂😂Faydasız adamı tutup basıma derdı acıcam sagolsun luvibet 100 istedim ekledı gel hem 100 le oyna hem brnimkıyle
enıste profılın hayırlı olsun yakısmısFaydasız adamı tutup basıma derdı acıcam sagolsun luvibet 100 istedim ekledı gel hem 100 le oyna hem brnimkıyle
Utanmaz arsız kofte bu filli boya astarı kullanıyor kalıtelisindenUtanmiyon demi yüzünde kizarmiyor 925 tlmi yedin teneke seni
Aw götcüsükangurunun favori cıkolatası her yaz almancı dayısı getırır çok sever götten yemeyi
Ekli dosyayı görüntüle 276832
Ağla nasıl tokatladım ama yine kudur 😁😁😁😁😁Utanmaz arsız kofte bu filli boya astarı kullanıyor kalıtelisinden
Gotten bir issirik alabilir miyim?kangurunun favori cıkolatası her yaz almancı dayısı getırır çok sever götten yemeyi
Ekli dosyayı görüntüle 276832
Sen kaybetmek için varolmuşsun dost
Kazandığını görmedim daha yaw nasıl şans