- 2,270
- 1,451
- 113
Güzel 4 lü kombinem
Kimseye ulaşmıycam teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 716719
@cemal12 görmesin bunuGüzel 4 lü kombinem
Biladel az once 10 maçlık kuponum 1.20 den yandı emin ol insani delirtir ben sahsen delirdim az önce Allah vereki bunlardan biri başına iş açmaz tekrardan Bol sansPara kolay kazanılmıyor çöpe atacak param yok az olsun öz olsun 2700 getirisi var
Haksızmıyım abi @DaimonPara kolay kazanılmıyor çöpe atacak param yok az olsun öz olsun 2700 getirisi var
10 maç tabi yatar maksimum 4 ü geçmiycen saçma sapan maçlarada oynamıycan relax sakinBiladel az once 10 maçlık kuponum 1.20 den yandı emin ol insani delirtir ben sahsen delirdim az önce Allah vereki bunlardan biri başına iş açmaz tekrardan Bol sans
Para paradır reis ama banko kupun yok 🧐Para kolay kazanılmıyor çöpe atacak param yok az olsun öz olsun 2700 getirisi var
Haksızmıyım abi @Daimon
Para paradır reis ama banko kupun yok 🧐
Uzatma tm en iyi sensin10 maç tabi yatar maksimum 4 ü geçmiycen saçma sapan maçlarada oynamıycan relax sakin
Bu kupon banko abi gönül rahatlığıyla oynaya bilirsin 🥸Para paradır reis ama banko kupun yok 🧐
Ben öyle birşey demedim ki teşekkürlerUzatma tm en iyi sensin
2.0 aldı Hatice degil netice önemliKardeşim direkler hayatta tuttu seni valla Madrid yese atamazdi![]()
4 tane birden maça basıp da yatırdığım paranın anca yarısı kadar kâr edeceksem, yaşadığım strese değmez. Hele ki atl madrid maçına kısaca bir göz ucuyla bakmışken. Ama yine de tercihlerine saygı duyuyorum. Kendi düşüncem bu yöndeydi. Şansın bol olsun.Güzel 4 lü kombinem
Tabiki reisim netice önemli ama Madrid tehlikeli takım az parada basmamissin vallahi berabere bitseydi üzülürdüm senin adına2.0 aldı Hatice degil netice önemli![]()