- 50,367
- 23,672
- 113
İnşallah öder Kral biliyorum Sıkıntı olmayacağını bir ara daha aynısını demiştin DM yaktın hemen boş geçmedin adamsınKral Ödesin sıkıntı yok Valla bu oe betco korkutuyor
İnşallah öder Kral biliyorum Sıkıntı olmayacağını bir ara daha aynısını demiştin DM yaktın hemen boş geçmedin adamsınKral Ödesin sıkıntı yok Valla bu oe betco korkutuyor
Banada dm atacakmışfAga yapıyor güzelliğini ya koyduğumu
öder dost ödemezse yaz temsılcı varKral Ödesin sıkıntı yok Valla bu oe betco korkutuyor
Atsın Kral sıkıntı yok kafasında kim varsa onu atsın Adamın parası ona bir şey diyemeyizBanada dm atacakmış
parça parça çek9.999₺’ye kadar olan yatırımlarınızda, tek seferde en fazla 50.000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Al işte jaiqqhwhw
Tek seferde demiş yav çek bir daha çek9.999₺’ye kadar olan yatırımlarınızda, tek seferde en fazla 50.000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Al işte jaiqqhwhw
Ödesinde no problem9.999₺’ye kadar olan yatırımlarınızda, tek seferde en fazla 50.000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Al işte jaiqqhwhw
9.999₺’ye kadar olan yatırımlarınızda, tek seferde en fazla 50.000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Al işte jaiqqhwhw
[ ya Böyle bir şey olamaz ya ulan sevindim Ne güzel ya
siktirsin ibişler bari 100 k ödesinler.9.999₺’ye kadar olan yatırımlarınızda, tek seferde en fazla 50.000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Al işte jaiqqhwhw
öder öder9.999₺’ye kadar olan yatırımlarınızda, tek seferde en fazla 50.000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Al işte jaiqqhwhw
Öder öder soeun yok baskanmLan Rom Evet adamın parasını ödeyeyim Roma'yı getirmeyin beni
çeksin 50k sonra yine 50ksiktirsin ibişler bari 100 k ödesinler.
50.000 çektiriyor adamaÖder öder soeun yok baskanm
tek seferde diyor 50+50 yapar50.000 çektiriyor adama
Kral okumuyor musun 50k En fazla çekebilirsin diyor 2 kere 50 K değilçeksin 50k sonra yine 50k
Tek seferde o kadar50.000 çektiriyor adama