Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Flex | Söver Misin Döver Misin

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,585
9,905
113
Konu parası değilde niyeyse gelecekken birden gitmesi 115 te barem kapattı aldırmadı atar dedik 5.42 den 2.20 ye kadar sadece 2 sayı attılar sonuç 117 şaka gibi şu gelene bak bir de gidene tövbe tövbe

Ekli dosyalar

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,585
9,905
113
Şu son saniye şanslarını kırmak için nasıl bir yöntem gerekli acaba

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Konu parası değilde niyeyse gelecekken birden gitmesi 115 te barem kapattı aldırmadı atar dedik 5.42 den 2.20 ye kadar sadece 2 sayı attılar sonuç 117 şaka gibi şu gelene bak bir de gidene tövbe tövbe
Aynı maçta şansı çok zorlamamak gerek zaten ilk kuponda o maçtan güzel kâr yapmışsın farklı maça baksaydın keşke sağlık olsun.

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,585
9,905
113
Aynı maçta şansı çok zorlamamak gerek zaten ilk kuponda o maçtan güzel kâr yapmışsın farklı maça baksaydın keşke sağlık olsun.
Reis bültende tek maç var birde ilk 2 perde farklı sitede oynadım geldi bu per ne aldıysam ilerleyim dedim ve geldi de attılar son 5 dk kala durdu 6-7 atış kaçtı birini soksa gelecek niyetse hep böyle oluyor 117 yerine 110 da kalsa neyse dicem

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Reis bültende tek maç var birde ilk 2 perde farklı sitede oynadım geldi bu per ne aldıysam ilerleyim dedim ve geldi de attılar son 5 dk kala durdu 6-7 atış kaçtı birini soksa gelecek niyetse hep böyle oluyor 117 yerine 110 da kalsa neyse dicem
Haklısın az buçuk yaşadığın sinir krizini tahmin edebiliyorum onlarca farklı mucize kombinasyonların mağduru ben de oldum eminim başkaları da olmuştur yapacak bişey yok maalesef önümüzdeki maçlara bakalım :)

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,585
9,905
113
Haklısın az buçuk yaşadığın sinir krizini tahmin edebiliyorum onlarca farklı mucize kombinasyonların mağduru ben de oldum eminim başkaları da olmuştur yapacak bişey yok maalesef önümüzdeki maçlara bakalım :)
Bakalım dost kısmet

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,730
502
113
Sen gene sövme boşver

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Bu gece 8.5 k parayı 1.30 ilk yari maclarina 1 gol çıkar bahsi aldım 5 tane maçtan 1 tanesin de ilk yari gol çıkmadı puhahaha
GELDE oyna iste olmayacam diyor para sana gelmeyecem diyor ne yapacan

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Adamlar 30-40 sayı önde zaten, böyle bir şeyin yaşanması bana çok garip gelmedi açıkçası. Geçmiş olsun