Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Flex / NBA Gecesi

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Bro ben zaten tanımam etmem geçen egehandro kuzenim dedi ondan dolayı farklı düşündüm.kuzeni falanda deilmis zaten anasını satayim
Biz bu benden poker oynarken öyle bir dalga oluşturduk abi kuzen kuzen muhabbetine de sonra boku çıktı, herkese ben egehandronun kuzeniyim diye yanaşmış yani öyle diyenler de var.
Ama benimle alakası yok yani 1.5 ay oldu ben muhabbeti kestim onunla, o da yolunda

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,078
58,223
113
Yine 3 dkda 8 sayı attı gevsekler.depdeki alexander olmasa her maç yenilir bu mal takim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,078
58,223
113
Biz bu benden poker oynarken öyle bir dalga oluşturduk abi kuzen kuzen muhabbetine de sonra boku çıktı, herkese ben egehandronun kuzeniyim diye yanaşmış yani öyle diyenler de var.
Ama benimle alakası yok yani 1.5 ay oldu ben muhabbeti kestim onunla, o da yolunda
Bro tanimadigin etmedigin adamı niye kuzen diyosun millet onu kuzenin bilip sana güvenip para atsa basın agriycak.ben forumda sadece 1 kişiye kefil olurum oda Erhan

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Bro tanimadigin etmedigin adamı niye kuzen diyosun millet onu kuzenin bilip sana güvenip para atsa basın agriycak.ben forumda sadece 1 kişiye kefil olurum oda Erhan
Herkes orijinal kuzen olmadığımızı biliyordu abi ya kimseye yalan söylemedik soruna böyle böyle dedik de o çok uzattı, bi dalga muhabbeti derken uzadı.
Allahtan kimseye vereceği vs yok o kalmadı üzerimize

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,078
58,223
113
Demiştim 2.per okc paket eder diye kolsuz clippers