Hani paramiz yokdu laToronto 111.5 üst
Sabonis 40.5 üst
Young 39.5 üst
Clevland 109.5 üst
Banchero 28.5 üst
Son kurşunlarla bir şeyler deniyoruz işte abi evlenecem para lazımHani paramiz yokdu la
Bro evlenmen kumara kaldiysa anandan dogdugun gibi bekar halinle mezara gidersin.neyse bol sans uyanik olursam ugrarimSon kurşunlarla bir şeyler deniyoruz işte abi evlenecem para lazım
Yav yok kumara kalmadı sadece önceden bi ne bilim kuru kuruya evlenme teklifi etmek var yat kiralayıp etmek var şimdi yani parasını çıkarmam lazım 😅Bro evlenmen kumara kaldiysa anandan dogdugun gibi bekar halinle mezara gidersin.neyse bol sans uyanik olursam ugrarim
Way anasini hayallere bak la.biz evlilik teklif etmek icin yuzuk alamadik adam yat diyor kiralamak diyor way beYav yok kumara kalmadı sadece önceden bi ne bilim kuru kuruya evlenme teklifi etmek var yat kiralayıp etmek var şimdi yani parasını çıkarmam lazım 😅
Ya sen şu kuponu getir ben seni görecemWay anasini hayallere bak la.biz evlilik teklif etmek icin yuzuk alamadik adam yat diyor kiralamak diyor way be
Bancheroya hic guvenemedim youngda ole dierleri hakkinda fikrim yok ama zabaha kdr uyanik olursam takip ederimYa sen şu kuponu getir ben seni görecem
Bakalım beklemedeyizBancheroya hic guvenemedim youngda ole dierleri hakkinda fikrim yok ama zabaha kdr uyanik olursam takip ederim
Evet 3 maçtır standart altında ama bu maç düzelir diye düşündümOrlandodakı adam krıtık gecen mac kotuydu
Umarım ıstedıgın gbı olurEvet 3 maçtır standart altında ama bu maç düzelir diye düşündüm
Son kurşunlarla bir şeyler deniyoruz işte abi evlenecem para lazım