Bol şanslarRahip 3.Tayyipovski’nin pazartesi ayini sonrası vaazında bahsettiği o ikili kombine Ekli dosyayı görüntüle 575341
Hangi kilisenin rahibi o. , 🤔Rahip 3.Tayyipovski’nin pazartesi ayini sonrası vaazında bahsettiği o ikili kombine Ekli dosyayı görüntüle 575341
Datça Frank Efendi KilisesiHangi kilisenin rahibi o. , 🤔
beyin satın alınamaz bir organdırRahip 3.Tayyipovski’nin pazartesi ayini sonrası vaazında bahsettiği o ikili kombine Ekli dosyayı görüntüle 575341
bol şanslarRahip 3.Tayyipovski’nin pazartesi ayini sonrası vaazında bahsettiği o ikili kombine Ekli dosyayı görüntüle 575341
TebriklerRahip 3.Tayyipovski’nin pazartesi ayini sonrası vaazında bahsettiği o ikili kombine Ekli dosyayı görüntüle 575341
Var mı tekrar kuponun ufaktan deniyeyimRahip yanılmaz arkadaşlar ne zaman yanıldığını gördünüz %51 ile tekrardan kazandırdı![]()
İspanya 18 atar bastık 3-4 dk kala, 2 serbest kaçırıp 17de bitirdilerTürkiye maçınca 1 dakika 12 saniye tam 12 sayı çıkmış bruhgh
Şuna limit koymuslar bölerek bastım yaırısını da basamadım çok fena kaçtı ya , yetişirse bunların ikinci perini takip edeyim ikinci yarısına kombine yaparız dostVar mı tekrar kuponun ufaktan deniyeyim
Afied dostNormalde basket oynamam ama görünce salladım 350 eyvallah dost.
Kaç bastınİspanya 18 atar bastık 3-4 dk kala, 2 serbest kaçırıp 17de bitirdiler
Tamamdır haber bekliyorumŞuna limit koymuslar bölerek bastım yaırısını da basamadım çok fena kaçtı ya , yetişirse bunların ikinci perini takip edeyim ikinci yarısına kombine yaparız dost
Az bişi dostKaç bastın
Sürpriz oynadım bir tane olacağı varsa olur diyeŞuna limit koymuslar bölerek bastım yaırısını da basamadım çok fena kaçtı ya , yetişirse bunların ikinci perini takip edeyim ikinci yarısına kombine yaparız dost