- 31,414
- 31,743
- 113
Nereye sapliyor 4 dakika da 20 attilar 8 dakika boş gectiler adam 118 almis her per 30 atmaları lazim bu per en az 40 sayi atabilirdiMiami saplıyor
Nereye sapliyor 4 dakika da 20 attilar 8 dakika boş gectiler adam 118 almis her per 30 atmaları lazim bu per en az 40 sayi atabilirdiMiami saplıyor
Klasik NBA sürekli atacak hali yok sonuçta 1.30 dk vr iyi attıNereye sapliyor 4 dakika da 20 attilar 8 dakika boş gectiler adam 118 almis her per 30 atmaları lazim bu per en az 40 sayi atabilirdi
Kardes 4 dakika da 20 atan takım en az 40 atması lazimdi bu oyuncular degilmi ilk 4 dakika yi oynayanlar simdi her per 30 atması lazim ki kupon gelsin ne güzel ilk dakikalarda atmistilae bu per 40 atsalar kupon büyük ihtimalle gelecekti yine zora soktularKlasik NBA sürekli atacak hali yok sonuçta 1.30 dk vr iyi attı
Gönül isterdi öyle olsun ama zaten istikrarlı değil bu sezon baremde gitmesi iyi en azındanKardes 4 dakika da 20 atan takım en az 40 atması lazimdi bu oyuncular degilmi ilk 4 dakika yi oynayanlar simdi her per 30 atması lazim ki kupon gelsin ne güzel ilk dakikalarda atmistilae bu per 40 atsalar kupon büyük ihtimalle gelecekti yine zora soktular
Nba eskisi gibi değil ki dost gelcek maçalar hep zorGönül isterdi öyle olsun ama zaten istikrarlı değil bu sezon baremde gitmesi iyi en azından
Barem 240 ti ayni periyotta 220 lere düştü valla nba çok değişik ligGönül isterdi öyle olsun ama zaten istikrarlı değil bu sezon baremde gitmesi iyi en azından
Yok burasi zor gelir artık 4 dakika da 20 atan takım periyodu 30 sayiylan bitiriyorsa gelmez artık burasiNba eskisi gibi değil ki dost gelcek maçalar hep zor
Mami bile böyle ise NBA bitik demektedir ErhanımYok burasi zor gelir artık 4 dakika da 20 atan takım periyodu 30 sayiylan bitiriyorsa gelmez artık burasi
MaşallahGüzel yakaladım
Kerim bı roll açarsın artıkBuda kacan
Bol şanslar dost bu sefer olacak inşallahArkadaşlar moralim bozuk bu bozdurma hastalıgından kurtulmam lazım 1 aydır bozdur bozdur belki 400k para kaçırdım Chelsea üst beklerken 77 ye kadar dayanabildim 50k yerine 12k aldık onuda NBA bastık bozdurursak sonu bu olur gelirse duruma göre bakarız iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 897807
9.7k iyi para bence bozdur. Kupa maçı bunlar sonuçtaArkadaşlar moralim bozuk bu bozdurma hastalıgından kurtulmam lazım 1 aydır bozdur bozdur belki 400k para kaçırdım Chelsea üst beklerken 77 ye kadar dayanabildim 50k yerine 12k aldık onuda NBA bastık bozdurursak sonu bu olur gelirse duruma göre bakarız iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 897807