- 6,907
- 2,547
- 113
Bozdurmasin dost Gelecek kupon9.7k iyi para bence bozdur. Kupa maçı bunlar sonuçta
Bozdurmasin dost Gelecek kupon9.7k iyi para bence bozdur. Kupa maçı bunlar sonuçta
RASTGELEArkadaşlar moralim bozuk bu bozdurma hastalıgından kurtulmam lazım 1 aydır bozdur bozdur belki 400k para kaçırdım Chelsea üst beklerken 77 ye kadar dayanabildim 50k yerine 12k aldık onuda NBA bastık bozdurursak sonu bu olur gelirse duruma göre bakarız iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 897807
Yatacagini bilsemde tek bir kere bile kupon bozmadım bol şansArkadaşlar moralim bozuk bu bozdurma hastalıgından kurtulmam lazım 1 aydır bozdur bozdur belki 400k para kaçırdım Chelsea üst beklerken 77 ye kadar dayanabildim 50k yerine 12k aldık onuda NBA bastık bozdurursak sonu bu olur gelirse duruma göre bakarız iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 897807
Harbi dost bende NBA dan en sevmediğim takım Miami çok ruhsuz basket oynuyorlar adamı kanser eder bu takımYemin ederim NBA den soğumak isteyen sadece şu Miami yi izlesin soğur
Bizim ligdeki en kazma takım bunlardan iyi oynar
Son 12 üclük denemesi 1 isabetli şaka gibiHarbi dost bende NBA dan en sevmediğim takım Miami çok ruhsuz basket oynuyorlar adamı kanser eder bu takım