- 32,512
- 12,259
- 113
Evet evet katılıyorum dostum 👌🏻 🙏🏻Efesı fena yakalamıs o daha zormus
Evet evet katılıyorum dostum 👌🏻 🙏🏻Efesı fena yakalamıs o daha zormus
Şu iyi geldi bugün limit koydu şerefiszler 11k basıyordum sonra spora kapdılar anca zarar çıkıyor beyler diper kupon gelirse anca bi kaç kişiyi görürüm şuan hala zarar var@Flex patlat bombayı ne kadar kaldırdık gada
Umarım zararını kurtarır artıya geçersin Dostum, şans yanında olsun ☘☘☘☘☘☘Şu iyi geldi bugün limit koydu şerefiszler 11k basıyordum sonra spora kapdılar anca zarar çıkıyor beyler diper kupon gelirse anca bi kaç kişiyi görürüm şuan hala zarar var
Bolsans dıgerlerı ıcın sans senle olaŞu iyi geldi bugün limit koydu şerefiszler 11k basıyordum sonra spora kapdılar anca zarar çıkıyor beyler diper kupon gelirse anca bi kaç kişiyi görürüm şuan hala zarar var
Ne bekliyoruz dost şimdiŞu iyi geldi bugün limit koydu şerefiszler 11k basıyordum sonra spora kapdılar anca zarar çıkıyor beyler diper kupon gelirse anca bi kaç kişiyi görürüm şuan hala zarar var
Ooo güzel güzel sorun yok sen kazanmaya devam etŞu iyi geldi bugün limit koydu şerefiszler 11k basıyordum sonra spora kapdılar anca zarar çıkıyor beyler diper kupon gelirse anca bi kaç kişiyi görürüm şuan hala zarar var
Tebrıkler dostum