NBA parası çıksın dedik çıktı arkadanKupon bozdurma işi dünyanın en mantıksız olayı. Bırak yatacaksa yatsin bozdurma
Ah be dost kötü oldu buNBA parası çıksın dedik çıktı arkadan
Erken çeviri diye girdim aslında zora sokmasa 40 orana daha giriyordumRisk alıp oynuyupta Cash Out yapmak nasıl bir saçmalıktır
Berk bu ara sen kendinde deilsin bro.su yaptığın iş hiç olmamış 1kya 18k almak varken neden 1.500e bozarsin bro madem bozucan niye bastinki?he bizim gibi son paranı bassan anliycam sende öyle bı durumda yok.gecen günde 40 oranlı kupona gidip 1.35i yazıp patlamistin 2 kuponda 60k para kaçırdın.yani 1 e 5 falan bozsan anliycam 2x bile alamamissin.ne diyim bol sans broHep bozunca oluyor bunlar hep bi ara 41 oran oldu ona bile girecektim gittim bozdum tek maça giden orana bak Ekli dosyayı görüntüle 708590
NBA e kupon yaparım diye bozdum abi ya 90+2 de bozdumBerk bu ara sen kendinde deilsin bro.su yaptığın iş hiç olmamış 1kya 18k almak varken neden 1.500e bozarsin bro madem bozucan niye bastinki?he bizim gibi son paranı bassan anliycam sende öyle bı durumda yok.gecen günde 40 oranlı kupona gidip 1.35i yazıp patlamistin 2 kuponda 60k para kaçırdın.yani 1 e 5 falan bozsan anliycam 2x bile alamamissin.ne diyim bol sans bro
@Hayat1kumarBir daha hiç maçlara korner girmicem lan son 2 koner aramadilar 30 dakika dan beri lan
80 de belliydi barca cevırecegı çok düştüydü sevillaHep bozunca oluyor bunlar hep bi ara 41 oran oldu ona bile girecektim gittim bozdum tek maça giden orana bak Ekli dosyayı görüntüle 708590
Lan hepten ağlama duvarına cevirdiniz beni hammina 😁
@Hayat1kumar korner de bile şike yapıyorlarLan hepten ağlama duvarına cevirdiniz beni hammina 😁