- 1,949
- 1,344
- 113
yok reis son çeyrek sevmem2.adım yine aynı maç gibi hissediyorum dost doğru mu 😀
yok reis son çeyrek sevmem2.adım yine aynı maç gibi hissediyorum dost doğru mu 😀
Bende öyle alt olcak diye düşündüğün maçı üst yapıyorlar falan saçma sapanyok reis son çeyrek sevmem
Evet ama acele etme dost sonuca hedefe ulaş yeterliBol şans dileyen herkese teşekkürler hızlı hızlı tek tek kupon yapayım diyorum ama basket maçı kalmamış canlıda
Cyper falan oynamayalım boşu boşunaBol şans dileyen herkese teşekkürler hızlı hızlı tek tek kupon yapayım diyorum ama basket maçı kalmamış canlıda
bekliyoruzhocam maalesef futbol oynayacağım ama ilk yarı oynayacağım kısa sürer
belki olur hacim bende bu sekilde dusunmustum ilk yari gol olmazk bu aradahiç tarzım değil ama yaptım böyle eşekçe bir şey Ekli dosyayı görüntüle 834654
Ooo iddaalı hadi inş gol olmazzzhiç tarzım değil ama yaptım böyle eşekçe bir şey Ekli dosyayı görüntüle 834654
Bazen tarzda uzaklaşmak iyidir bende üst sevmem ama bazen üst oynamaya itiyor bazı maçlarhiç tarzım değil ama yaptım böyle eşekçe bir şey Ekli dosyayı görüntüle 834654
Bol şansİkasbet sponsorluğunda teşekkür ederiz..
Hedefe ulaşırsak iki dostumuza 250şer atarızEkli dosyayı görüntüle 834624
Bol sanshiç tarzım değil ama yaptım böyle eşekçe bir şey Ekli dosyayı görüntüle 834654
Futbolda alt beklerken de dk saymak gerek dimi