- 103,136
- 58,257
- 113
Çok gıcık bı takım clev be ben ona ne oynasam tersi oluyor dur hele belki gelir dep kötüYa cavs o kadar aptalca oynuyor ki iy sonunda 11 fark yaptı birden sonra 40 snde 8 0 seri yedi akıl alır gibi değil be dost.
Çok gıcık bı takım clev be ben ona ne oynasam tersi oluyor dur hele belki gelir dep kötüYa cavs o kadar aptalca oynuyor ki iy sonunda 11 fark yaptı birden sonra 40 snde 8 0 seri yedi akıl alır gibi değil be dost.
Ya bende de öyle nba hep ters bana zaten de bu wasta bir yetme çocuk var 3. Per 4 5 üçlük salladı mahvetti biziÇok gıcık bı takım clev be ben ona ne oynasam tersi oluyor dur hele belki gelir dep kötü
Colibalymi diyosun o çocuk hiç 3luk denemezdi benmi yanlış biliyorum su bakicamYa cavs o kadar aptalca oynuyor ki iy sonunda 11 fark yaptı birden sonra 40 snde 8 0 seri yedi akıl alır gibi değil be dost.
Evin 3luk denemeleri yüzünden maç bu hale gelmiş herkes 3 denemiş 47 3lukd enemesi var bı tanede yuzdeli atan yok hepsi lesYa bende de öyle nba hep ters bana zaten de bu wasta bir yetme çocuk var 3. Per 4 5 üçlük salladı mahvetti bizi
Çıldırıcam ben artık full boş üçlük kaçırıyor maç boyu böyleydi hala aynı rezillerEvin 3luk denemeleri yüzünden maç bu hale gelmiş herkes 3 denemiş 47 3lukd enemesi var bı tanede yuzdeli atan yok hepsi les
Clev şut yüzdesi berbat %40la oynuyor her 5 atıştan 2si sayi olmuş 2likten çok 3luk denemiş clev yoksa maç çoktan kopardi wade leş çaylaklar leş takımda bitek allan yuzdeli oynuyorÇıldırıcam ben artık full boş üçlük kaçırıyor maç boyu böyleydi hala aynı reziller
Ya levert falan 2de1 serbest atıp duruyor niang 5 tane boş 3 atamadı birtek Allen top oynuyorClev şut yüzdesi berbat %40la oynuyor her 5 atıştan 2si sayi olmuş 2likten çok 3luk denemiş clev yoksa maç çoktan kopardi wade leş çaylaklar leş takımda bitek allan yuzdeli oynuyor
Sinire gerek yok hci umarım izlemiyosundur izleyince deliriyor insanFark 11 mola ama hiç güven vermiyor adiler sinir krizi geçiriyorum artık o kadar boş yaptı ki cavs illallah ettim.
En banko gördüğüm minnesotaydı o da Bi 10 fark yapıyor eritiyor o bile tehlikeli artık11 oldu burdan kopartabilirler.1 maçın gelmiş zaten dieride iyi gidiyor kupon bu maça bakar gibi
İzliyorum dostSinire gerek yok hci umarım izlemiyosundur izleyince deliriyor insan
36 serbest atmış clev her 3 serbestden biri kacmis gerilmekte haklisinYa levert falan 2de1 serbest atıp duruyor niang 5 tane boş 3 atamadı birtek Allen top oynuyor
30 snde 6.0 seri yedi clev nasıl oldu o isİzliyorum dost
Aynısını iy da yaptı adiler işte.30 snde 6.0 seri yedi clev nasıl oldu o is