- 4,450
- 3,943
- 113
Yukarı max win attım şanslı geldin izleKuponu beklemeye gerek kalmadı derken ne demek istedin başka yerden kazanç sağladım ödül aticammi diyorsun?
Yukarı max win attım şanslı geldin izleKuponu beklemeye gerek kalmadı derken ne demek istedin başka yerden kazanç sağladım ödül aticammi diyorsun?
Du bakayım ben bu konudan çıkmadın hicYukarı max win attım şanslı geldin izle
Teşekkürler dost kesene bereketYa birkaç nba takımı var işte asla ne oyuncu ne taraf hiçbirşey ne olacağı belli olmuyor o yüzden dikkat etmek lazım ben yanlış yaptım miami alarak.. Bu arada kuponu beklemeye gerek kalmadı şu ana kadar yazan kişileri Dmye toplama şansın var mı dost?
Valla yeni gordum lafa dalmisiz izliyim bakım umarim bet yuksektirSlotla pek aram yok arada öylesine keyfe girerim dede max verdi sağolsun..

Ohaaa tebrıkler reısSlotla pek aram yok arada öylesine keyfe girerim dede max verdi sağolsun..

Keşke yüksek olsaydı ufak oynuyorum slot oynamam normalde pek gerçi yüksek olsa max vereceği ne malum o da var..Valla yeni gordum lafa dalmisiz izliyim bakım umarim bet yuksektir
Bu ay maası verdim dedeye 2000x aldık en babaKeşke yüksek olsaydı ufak oynuyorum slot oynamam normalde pek gerçi yüksek olsa max vereceği ne malum o da var..
Doğrudur ben asla slot önermiyorum dost bj ve spor iyidir kanımca..Bu ay maası verdim dedeye 2000x aldık en baba
15k olsun fena deil.max vermiycek sandım ama verdi şansın daim olsunSlotla pek aram yok arada öylesine keyfe girerim dede max verdi sağolsun..

Sevındım adına maç secerken kısmet ordaymışDoğrudur ben asla slot önermiyorum dost bj ve spor iyidir kanımca..
Sağol dost biraz ıkındırdı ama verdi15k olsun fena deil.max vermiycek sandım ama verdi şansın daim olsun
TebriklerSlotla pek aram yok arada öylesine keyfe girerim dede max verdi sağolsun..

Teşekkürler dostTebrikler
Daha bulaşma bu oyuna donunu alirKeşke yüksek olsaydı ufak oynuyorum slot oynamam normalde pek gerçi yüksek olsa max vereceği ne malum o da var..
Öyle olmuşSağol dost biraz ıkındırdı ama verdi
Tebrikler dostSlotla pek aram yok arada öylesine keyfe girerim dede max verdi sağolsun..

Burdaydım reis bakalım şans artık bol şanslar dilemiştim 🙂Maxtan önce burada olan dostlara paylaşım yapacağım birazdan.
Bu sefer varmissin yakaladın 5 kişi zaten ama bı eleman var yeni üye yazıyor ona ulaşamayız muhtemelen 1 yılda 15 msji var bidaha 3 ay sorna gelirBurdaydım reis bakalım şans artık bol şanslar dilemiştim 🙂