http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Fkayatuzu // Kore'yi Fethettim Sıra Çin'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Depin Amerikalilarinda eksik mi var acaba,normalde dep daha favori olmasi lazim bence

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Depin Amerikalilarinda eksik mi var acaba,normalde dep daha favori olmasi lazim bence
Eksik var diyorlardı ama sanmıyorum ev de kötü takım değil evinde bayağı formda bu sıra ayrıca geçen 1 farkla kazandı aynı rakibe karşı. eksik olduğunu sanmıyorum umarım yoktur ama yerlileri daha sağlam deplasmanın.

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Eksik var diyorlardı ama sanmıyorum ev de kötü takım değil evinde bayağı formda bu sıra ayrıca geçen 1 farkla kazandı aynı rakibe karşı. eksik olduğunu sanmıyorum umarım yoktur ama yerlileri daha sağlam deplasmanın.
Beijing ducks kadar iyi takim degil bence,umarim dep kazanir ya gerisi teferruat olur

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Aslında liaoning favorimdi ama ne olduysa eski halinden eser yok artık..
Bu sene fena çöpler onlar aman diyim, bu sene bide ninghbo nun oynayacagi tutuo arada sirada, eskiden gozum kapali 25 fark yer oynardım gelirdi 😃, deneme bonusunda da ilk per +0.5 xinjiang a oynadim bende,ikiside gelir umarim

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Bu sene fena çöpler onlar aman diyim, bu sene bide ninghbo nun oynayacagi tutuo arada sirada, eskiden gozum kapali 25 fark yer oynardım gelirdi 😃, deneme bonusunda da ilk per +0.5 xinjiang a oynadim bende,ikiside gelir umarim
Çin liginde baremleri handikapları muazzam ayarlıyorlar resmen yazı tura oluyor uzak durulması gereken lig ama çok zevkli tutamıyorum kendimi bol şanslar sana da dost..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...