- 108,421
- 82,363
- 113
Reis bu tür yapmıyoruz.. 🧐@Daimon üstad konu kupon kazandı çekiliş şekli düzeltip 14.45 çekiliş yaparsan çok makbule geçer
Reis bu tür yapmıyoruz.. 🧐@Daimon üstad konu kupon kazandı çekiliş şekli düzeltip 14.45 çekiliş yaparsan çok makbule geçer
Yapmıyorlarsa ver oradan bir roll bana@Daimon üstad konu kupon kazandı çekiliş şekli düzeltip 14.45 çekiliş yaparsan çok makbule geçer
Sıkıntı yok Kral adamsın@Muroo1988 sana 700 atıcam roll açacaksın @JackWilshere10 @AllanSaintMaximin ve @lamineyamal 250 gönderip gerisini alırsın kabul mü ?
Drogba kadro dışı kaldı@Muroo1988 sana 700 atıcam roll açacaksın @JackWilshere10 @AllanSaintMaximin ve @lamineyamal 250 gönderip gerisini alırsın kabul mü ?
Reis sana da bir kuponum var gelirse paslarimYapmıyorlarsa ver oradan bir roll bana
Tek Adımı mı yapacağım iki adım mı yapacağım@Muroo1988 sana 700 atıcam roll açacaksın @JackWilshere10 @AllanSaintMaximin ve @lamineyamal 250 gönderip gerisini alırsın kabul mü ?
Eyvallah kanka kesene bereket@Muroo1988 sana 700 atıcam roll açacaksın @JackWilshere10 @AllanSaintMaximin ve @lamineyamal 250 gönderip gerisini alırsın kabul mü ?
Yamal kadroda efsane kenardaDrogba kadro dışı kaldı
Emekli olmadın mıDrogba kadro dışı kaldı
2 adım tekli yap reis sana kasa da kalmış olurTek Adımı mı yapacağım iki adım mı yapacağım
Dm atımmı@Muroo1988 sana 700 atıcam roll açacaksın @JackWilshere10 @AllanSaintMaximin ve @lamineyamal 250 gönderip gerisini alırsın kabul mü ?
Gelirse 250 ben de talibim dünden beri 250tl ariyom 3 siteden para cekcemReis sana da bir kuponum var gelirse paslarim
Adamsın2 adım tekli yap reis sana kasa da kalmış olur
Hangi maçReis sana da bir kuponum var gelirse paslarim
Kesene bereket arkadaşa bol şanslar@Muroo1988 sana 700 atıcam roll açacaksın @JackWilshere10 @AllanSaintMaximin ve @lamineyamal 250 gönderip gerisini alırsın kabul mü ?
Dm attım2 adım tekli yap reis sana kasa da kalmış olur
Sende bizi mezara gömdün yaEmekli olmadın mı
Çin-Kanada 153.5 üst u19Hangi maç
Hadi bol şansÇin-Kanada 153.5 üst u19