http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fixturka Otomatik Sistem Değil Mi ?

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
Arkadaşlar PAPARA veya diğer yöntemler için "Pending"de kalma olayını anlarımda Fixturka yani Payfix otomatik sistem değilmiydi pendinge geçtiği an ödemiyormuydu bu sistem ilk defa Betreward diye bi sitede
1725831206542.png
20 dakikadır böyle kaldı Payfix için normal mi bu ya ilk defa yaşıyorum payfixte.

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Çok normal. Ödemeler oto değil. Bazen iki bazen 20 dakika. Bazen saatler sürer. Finans birimi ile ilgili.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,197
8,191
113
Arkadaşlar PAPARA veya diğer yöntemler için "Pending"de kalma olayını anlarımda Fixturka yani Payfix otomatik sistem değilmiydi pendinge geçtiği an ödemiyormuydu bu sistem ilk defa Betreward diye bi sitede
Ekli dosyayı görüntüle 614358
20 dakikadır böyle kaldı Payfix için normal mi bu ya ilk defa yaşıyorum payfixte.
Çekim askıda kalmış canlıya iptal ettirip tekrar talep ver

Derkondebel

XxX
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,030
3,915
113
Ekli dosyayı görüntüle 614358
Normal değil iptal et cekimi

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,642
7,354
113
Bazen askida kalinca oyle oluyor yani sonradan iptal oluyor. Siteden siteye degisir, cogu sitede oto odeme yok zaten

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
Oto ödemeden kastettiğim o değildi arkadaşlar.Payfix ve Payco gibi sistemlerde pendinge geçtikten sonra max 1 dakika içerisinde "Çekim ödendi" yazısı geliyordu ondan bahsediyordum.Anında PAPARA falan gibi yöntemler bazen 1 saat falan Pendingte kalıyordu.Maksipapara ile verdim talebi pendinge geçtikten 5 saniye sonra ödendi teşekkürler.Anlık olarak Fixturka bozuktu galiba.

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
899
369
63
Oto ödemeden kastettiğim o değildi arkadaşlar.Payfix ve Payco gibi sistemlerde pendinge geçtikten sonra max 1 dakika içerisinde "Çekim ödendi" yazısı geliyordu ondan bahsediyordum.Anında PAPARA falan gibi yöntemler bazen 1 saat falan Pendingte kalıyordu.Maksipapara ile verdim talebi pendinge geçtikten 5 saniye sonra ödendi teşekkürler.Anlık olarak Fixturka bozuktu galiba.
Bu siteyle alakalı pending dediği şey ödeme aşamasına geçti çekimin demek yani sözde finans ve risk birimleri çekimine izin vermişler gönderilmesi icin

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,325
13,645
113
her sitede otomatik ödeme yok vbette var benim tek bildiğim bir de matbet jojo holi bets10 sanırm deneyimlediğim siteler arasında. diğer sitelerde manuel gönderim sağlıyorlar maksipara ile çekim verdiğinde de pending diyebilir kısaca parana çökmeyecek site ise bu önemsiz öder her türlü.