- 987
- 764
- 93
Çekim askıda kalmış canlıya iptal ettirip tekrar talep verArkadaşlar PAPARA veya diğer yöntemler için "Pending"de kalma olayını anlarımda Fixturka yani Payfix otomatik sistem değilmiydi pendinge geçtiği an ödemiyormuydu bu sistem ilk defa Betreward diye bi sitede
Ekli dosyayı görüntüle 614358
20 dakikadır böyle kaldı Payfix için normal mi bu ya ilk defa yaşıyorum payfixte.
Normal değil iptal et cekimiArkadaşlar PAPARA veya diğer yöntemler için "Pending"de kalma olayını anlarımda Fixturka yani Payfix otomatik sistem değilmiydi pendinge geçtiği an ödemiyormuydu bu sistem ilk defa Betreward diye bi sitede
Ekli dosyayı görüntüle 614358
20 dakikadır böyle kaldı Payfix için normal mi bu ya ilk defa yaşıyorum payfixte.
Neden işleme almış o zaman. Yeni talebin 20 dakikayı geçerse sıkıntı.@BORDOMAVİ @1Hilal İptal ettiler sebep olarakta Fixturka değil MaksiPARA payfixi kullanın dediler bakalım.
Aynen öyle oto ödeme nadir yerlerde var.Bazen askida kalinca oyle oluyor yani sonradan iptal oluyor. Siteden siteye degisir, cogu sitede oto odeme yok zaten
Bu siteyle alakalı pending dediği şey ödeme aşamasına geçti çekimin demek yani sözde finans ve risk birimleri çekimine izin vermişler gönderilmesi icinOto ödemeden kastettiğim o değildi arkadaşlar.Payfix ve Payco gibi sistemlerde pendinge geçtikten sonra max 1 dakika içerisinde "Çekim ödendi" yazısı geliyordu ondan bahsediyordum.Anında PAPARA falan gibi yöntemler bazen 1 saat falan Pendingte kalıyordu.Maksipapara ile verdim talebi pendinge geçtikten 5 saniye sonra ödendi teşekkürler.Anlık olarak Fixturka bozuktu galiba.