Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fitcas 999 FreeSpin Deneme Bonusu

oguzhank16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
926
286
63
güncelleme bitti mi bonus alınıyor mu ?

orkinos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
115
43
Aynen biraz freespin saklim diye uğraşıyorum kasa büyüyor
Senin gibi bole ac gozlu spin saklayanlar , multi acanlar yuzunden siteler odeme yapmiyor bi dusun bilader sitelerin yakasindan bir de marifet gibi burada anlatiyorsunuz.

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,937
8,815
113
Piyasanın yeni altyapısı. Sanırım betco nun yerini alacak

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,937
8,815
113
Senin gibi bole ac gozlu spin saklayanlar , multi acanlar yuzunden siteler odeme yapmiyor bi dusun bilader sitelerin yakasindan bir de marifet gibi burada anlatiyorsunuz.
Senin de cepte 5 kuruş kalmamış kuduz köpek gibi saldırıyorsun herkese hayırdır

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,234
2,321
113
Allah sizi bildiği gibi yapsın 1500 yap 150 çek konusunda bile 26 sayfa ne konuştunuz siz

orkinos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
115
43
Senin de cepte 5 kuruş kalmamış kuduz köpek gibi saldırıyorsun herkese hayırdır
Benim cebimdeki parayı sen nerden biliyorsun kardeşim karım mısın yoksa ? Dogruları söylemek kuduz köpek oluyorsa kuduz köpegim senin gibi anasinı sevmeyen bir lağım faresi olacagima kuduz kopege razıyım

cunazor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,342
532
113
25 sayfalık yazı 1500 yap 150 çek için mi yoksa farklı bir şey mi var?

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,937
8,815
113
Benim cebimdeki parayı sen nerden biliyorsun kardeşim karım mısın yoksa ? Dogruları söylemek kuduz köpek oluyorsa kuduz köpegim senin gibi anasinı sevmeyen bir lağım faresi olacagima kuduz kopege razıyım
Laflara bak laflara ağzından bok akıyor resmen. Yok anam yok karım. Kişiliksiz herif

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,937
8,815
113
150 TL çekememiş diye anasını karısını malzeme yapıyor iğrenç adam